Inapoi

Lansete crap Okuma

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

36 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

36 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele alegerii unei lansete Okuma

Alegerea lansetei de crap potrivita pentru fiecare pescar este influentata de tehnica practicata, locul de pescuit frecventat si buget. Pentru a avea garantia calitatii produsului ales si a performantei dorite in timpul sesiunilor de pescuit, alegerea unei lansete de crap de la un brand recunoscut pentru traditia si dezvoltarea continua a gamelor de produse adaptate cerintelor in permanenta schimbare ale pescarilor este o optiune. Okuma este unul din brandurile ce se remarca prin inovatie si performanta, produsele brandului obtinand rezultate excelente atat in cadrul competitiilor importante cat si in afara acestora.

Gama lansetelor de crap Okuma se remarca prin designul modern si trasaturile performante oferind sansa fiecarui pescar de crap de a alege modelul potrivit propriilor preferinte.

Cum alegem o lanseta de crap Okuma

Pescarii care sunt in cautarea unei lansete de crap Okuma pot alege modelul dorit dupa tehnica practicata( nadire, marcare etc), materialul blank-ului (Carbon Toray etc ) finisaje (maner abreviat, EVA sau pluta) sau componentele de calitate care asigura o utilizare indelungata in cele mai bune conditii indiferent de situatie (inelele, mandrina). De asememea, numarul de tronsoane sau lungimea lansetei alaturi de rezervele mari de putere permit adaptarea la fiecare situatie specifica locului de pescuit ales si lansarea usoara la distanta.

Indiferent de modelul ales (Epix V2, Avenger Carp, LS6K, Custom Black etc), calitatea materialelor utilizate si experienta bogata pe care brandul a dobandit-o de-a lungul existentei, asigura un raport excelent calitate pret si garanteaza achizitionarea unui articol a carui performanta va fi dovedita la fiecare iesire la pescuit.

De ce sa alegi o lanseta Okuma de la Total Fishing

Gama variata de modele pentru pescuitul crapului, de la lansetele de crap ieftine pana la cele din gama inalta de pret asigura posibilitatea fiecarui pescar de a gasi produsul dorit in numeroasele oferte dispoibile in cel mai mare magazin de pescuit din Romania- Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur