Inapoi

Statii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la crap utilizarea unui model performant de avertizori impreuna cu statia corespunzatoare acestora, constituie unul din elementele principale ale echipamentului de pescuit care conteaza in marirea sanselor de prindere a unui exemplar de mari dimensiuni.

Statia de pescuit este compatibila cu avertizorii electronici din aceeasi gama careia ii apartine. Este echipata cu LED-uri performante si are carcasa rezistenta la socuri si intemperii.

Distanta de acoperire difera in functie de model si brand, la fel si numarul de canale de care dispune fiecare statie.

Semnalizatorul pentru nivelul bateriei, alarma antifurt si functia de memorie sunt doar cateva din caracteristicile importante in decizia de achizitionare a unei statii pentru pescuitul la crap. Pentru canalele statiei de pescuit pot fi setate diferite tonuri.

Carcasa statiilor este realizata din material  rezistent la apa si la socuri, cu finisaj ce permite prinderea sigura si un design modern (in functie de model). Componentele statiei sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii utilizate de producatori pentru dezvoltarea echipamentului si imbunatatirea performantelor realizate cu ajutorul acestora.

Modele numeroase de statii pentru pescuitul crapului sunt prezente in magazinul de pescuit online la oferte si preturi potrivite pentru orice fel de buget, de la cele ieftine pana la cele din gama inalta de pret, toate realizate cu materiale si tehnologii de ultima generatie. Acestea sunt fabricate de branduri renumite pentru calitatea produselor comercializate si pentru dezvoltarea continua a acestora.

Gama variata de produse permite studierea specificatiilor si alegerea modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur