Inapoi

Rachete

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 62

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 62

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru nadirea eficienta a locului de pescuit, exista mai multe variante ce pot asigura rezultate remarcabile. Una dintre acestea o reprezinta utilizatea rachetelor de nadire.

Puteti incerca diferite modele ale acestor rachete; au forma aerodinamica ce faciliteaza lansarile la distante foarte mari si pot fi umplute cu o cantitate mare de nada (boilies, seminte, pelete etc)

Pentru cele mai multe modele se recomanda utilizarea unor lansete puternice, special create pentru nadire dar exista si rachete ce pot fi folosite cu orice lanseta pentru pescuitul crapului.

Rachetele au un sistem de siguranta ce nu permite pierderea nadei in timpul lansarii ci se declanseaza automat la impactul cu apa. Incarcarea se face usor si rapid pentru a nu pierde din timpul dedicat pescuitului, iar componentele sunt rezistente la coroziune.

In functie de model, corpul rachetei este plutitor ceea ce inseamna ca in cazul ruperii accidentale a firului in timpul lansarii pot fi recuperate usor de la suprafata apei.

Sunt disponibile diferite marimi pentru a raspunde cerintelor pescarilor care le pot alege in functie de preferinte si de conditiile specifice ale locului de pescuit ales si echipamentului utilizat.

Numeroase modele, marimi si culori diferite puteti gasi in magazinul de pescuit online unde sunt disponibile rachete de nadire pentru pescuitul la crap la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret, de la producatori renumiti pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor si pentru inovatiile in dezvoltarea echipamentului dedicat pescuitului la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur