Inapoi

Rachete nadire

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

53 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

53 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Urmareste filmul "Pescuit la crap cu nadirea de apel racheta VS baston!"

 

Nadirea de apel in pescuitul la crap este cel mai important pas. Metoda prin care este realizata are un impact major asupra modului in care va evolua partida de pescuit. Cele mai des intalnite accesorii de pescuit pentru acest pas sunt bastonul de nadire si racheta de nadire. Diferentele sunt mari intre cele doua tehnici. Nu doar prin volumul de nada transportat ci si prin tipologia acesteia. Trebuie mentionat ca nadirea de apel poate fi una generoasa sau, la polul opus, una defensiva. Pescarul decide modul de abordare in functie de anumiti parametrii.

 

Cu cat exista cunostinte solide despre zona pescuita, cu atat mai in detaliu se poate realiza nadirea de apel.

Bastonul de nadire este o tehnica defensiva care nu impune un volum mare de nada oferita. Clasa de nade destinate bastonului de nadire sunt bilele: solubile sau fierte ( boilies). Apar limitari suplimentare raportate la diametrul bastonului utilizat. Aceasta metoda nu incurajeaza formarea de suprafete generoase de hrana pentru crap, ci pozitionarea in zona pescuita a unei cantitati limitate de boilies sau bile solubile al caror rol este de a atrage atentia unr crapi ce posibil tranziteaza zonele in cauza. In urma primelor prezentari, intervine intretinerea zonelor, premierea trasaturilor, elemente ajutatoare care dicteaza atat tipologia bilei din punct de vedere mecanic ( fiarta sau solubila) cat si cantitatea necesara (talia pestilor si timpii de asteptare sunt doi indicatori extrem de importanti).

Nadirea cu racheta este o metoda care ofera posibilitatea formarii unei zone de interes generoasa ca suprafata intr-un timp scurt si cu o evolutie a carei dinamica este ridicata. Constructia rachetei de nadire permite inglobarea de particule din diverse categorii, formand un vad complex din punct de vedere mecanic (diametru, solubilitate, clasa nadelor). Se pune in discutie, datorita rachetei, implementarea in vad inclusiv a semintelor acolo unde este permisa exploatarea acestora. Daca bastonul de nadire ca minus major limiteaza atat cantitativ cat si mecanic, racheta de nadire este un consumator de energie fantastic. Este indicata utilizarea in anumite perioade ale partidei, in functie de apetitul pestilor.

Nadirea de intretinere se poate realiza cu usurinta ulterior inclusiv cu bastonul. Totusi, in ambele situatii, factorii si conditiile atmosferice isi pun amprenta asupra ambelor tehnici de nadire in pescuitul crapului. Se modifica atat distanta atinsa cat si precizia. Mai multe detalii legate de diferentele intre cele doua tehnici veti descoperi urmarind acest material video!

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


 

Ce sunt rachetele pentru nadire ?

Pentru nadirea eficienta a locului de pescuit, exista mai multe variante ce pot asigura rezultate remarcabile. Una dintre acestea o reprezinta utilizatea rachetelor de nadire.

Puteti incerca diferite modele ale acestor rachete; au forma aerodinamica ce faciliteaza lansarile la distante foarte mari si pot fi umplute cu o cantitate mare de nada (boilies, seminte, pelete etc)

Pentru cele mai multe modele se recomanda utilizarea unor lansete puternice, special create pentru nadire dar exista si rachete ce pot fi folosite cu orice lanseta pentru pescuitul crapului.

Rachetele au un sistem de siguranta ce nu permite pierderea nadei in timpul lansarii ci se declanseaza automat la impactul cu apa. Incarcarea se face usor si rapid pentru a nu pierde din timpul dedicat pescuitului, iar componentele sunt rezistente la coroziune.

In functie de model, corpul rachetei este plutitor ceea ce inseamna ca in cazul ruperii accidentale a firului in timpul lansarii pot fi recuperate usor de la suprafata apei.

Sunt disponibile diferite marimi pentru a raspunde cerintelor pescarilor care le pot alege in functie de preferinte si de conditiile specifice ale locului de pescuit ales si echipamentului utilizat.De ce sa cumperi rachete pentru nadire de la TotalFishing ?

Numeroase modele, marimi si culori diferite puteti gasi in magazinul de pescuit online unde sunt disponibile rachete de nadire pentru pescuitul la crap la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret, de la producatori renumiti pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor si pentru inovatiile in dezvoltarea echipamentului dedicat pescuitului la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur