Inapoi

Accesorii nadire crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 659

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 659

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la crap: Safari pe mapamond
Urmareste filmul "Pescuit la crap: Safari pe mapamond"!

In acest episod, Radu Dascalescu va invita intr-o calatorie mai aparte in lumea crapului. Plecam intr-un “ Carp Safari” marca “La pescuit cu TotalFishing” in compania lui Andrei “Toto” Popescu. Pentru cei ce nu il cunoasteti, este alaturi de Ciprian “ CPK “ Ene, fondatorul brand-ului CPK. In urma cu mai bine de 10 ani, Andrei a facut primii pasi in universal crapului. A decis ca tehnica de pescuit plantat este cea care I se potriveste cel mai bine. Anii au trecut, iar aventurile sale la malul apei au inceput sa fie din ce in ce mai interesante.

Astazi ne va prezenta un punct de vedere din perspectiva unui “crapar” umblat prin lume. Andrei a reusit de-a lungul timpului sa bifeze in palmares locatii importante din Europa si nu numai. Lacuri de renume dintre care amintim Rainbow, Lac de Saint-Cassien, Zajarki, Ontario sau Pelagicevo. Nu omitem nici excursiile in Maroc sau Turcia.

Este plin de povesti si peripetii acest episod. Pe afara, nu umbla cainii cu covrigi in coada cum spune expresia. Andrei a avut parte de intamplari pe care nimeni nu isi doreste sa le traiasca. De la promisiuni si bani pierduti, pana la locuri ciudate in care lansetele au ramas nemiscate in asteptarea unei trasaturi. Partea plina a paharului este ca a resuit sa cunoasca oameni importanti din fenomen care i-au oferit sprijin in aceste partide indepartate de casa.

Paradoxal, recordul personal a fost bifat “ acasa “. A prins o afinitate pentru partide grele si aproape imposibile autohtone. Lacuri precum Paltinu sau Bicaz sunt tintele lui pentru sezonul ce bate la usa. Printre picaturi, Radu reuseste sa strecoare intrebari legate de nade si momeli. Nu toate partidele lui Andrei au avut o finalitate corecta in ce priveste capturile. Urmarind acest episod, veti descoperi la ce metode a apelat pentru a pozitiona lansetele corect la adancimi mari.

Intr-un moment inspirat de o tema legata de calitatea nadelor, Andrei ne face dezvaluiri interesante : Echipa Angliei a cumparat produse din gama CPK pentru competitii.

Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru reusita unei partide de pescuit la crap, nadirea locului pentru atragerea pestilor este un detaliu esential.

Exista mai multe metode de nadire, printre acestea sunt: utilizarea unei catapulte de nadire (prastie), sau a unui baston de nadire.

Catapulta pentru nadire are mai multe variate disponibile in functie de tipul de nada utilizat, de cantitatea folosita si de distanta la care dorim sa lansam. Pentru prastii se pot achizitiona separat accesorii (elastice si cupe de nadire) in cazul deteriorarii acestora.

Bastoanele de nadire sunt utilizat pentru aruncarea la distanta a boiliesurilor, modelele avand diametru diferit, dupa marimea boiliesurilor utilizate.

Pentru realizarea unei nadiri eficiente sunt disponibile lopetile de nadire ce pot fi utilizate si pentru amestecul peletelor de nadit.

Nadirea locului pentru pescuitul exemplarelor mari de crap se poate face si prin utilizarea rachetelor de nadire (spomb) cu forma aerodinamica, ce favorizeaza atingerea unor distante remarcabile de lansare, in functie de greutatea si marimea rachetei utilizate.

Pungile PVA intra si ele in gama accesoriilor ce asigura o nadire eficienta a locului. Acestea difera prin timpul de topire si marime.

Indiferent de metoda de nadire aleasa, gasiti in magazinul de pescuit online accesorii ce asigura nadirea eficienta pentru atragerea exemplarelor de mari dimensiuni. Aici sunt produse din orice gama de pret de la cele mai ieftine, accesibile indiferent de bugetul disponibil pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul tehnicilor performante.

Numeroase produse necesare pentru pregatirea nadei si nadire sunt disponibile de la branduri renumite la oferte speciale.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur