Inapoi

Ingrediente mix-uri baza boilies

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Crap: Ingrediente si retete de boilies Sticky Baits
Urmareste filmul "Crap: Ingrediente si retete de boilies Sticky Baits"!

In acest episod facem primii pasi in lumea ingredientelor pentru boilies. Calin Visoianu, reprezentant Doctor Fishing, importator oficial Sticky Baits ni se alatura in studio pentru 90 de minute dedicate universului ingredientelor originale si al nadelor Sticky Baits. Cea mai mare provocare pentru un pescar de crap este sa isi conceapa o reteta de boilies dupa nevoile si experienta personala. Drumul este greoi din cauza complexitatii ingredientelor disponibile. Aici facem referire exclusiv la cele de calitate superioara.

Este riscant sa amesteci in proportii fara control, diferite fainuri de peste si alte produse care nu trebuie sa lipseasca din reteta corecta a unei bile. Radu a pregatit subiecte importante in acest episod, cu scopul de a evidentia importanta cantitatilor si calitatii ingredientelor in constructia scheletului unui boilies.

Aflam lucruri importante si interesante despre faina LT94, CPSP 90 sau faina de Tilapia hidrolizata. Vom obtine din partea lui Calin o structura a procentajului de fainuri de peste pe care ar trebui sa le regasim intr-un boilies. Ingredientele Sticky Baits se identifica in multe retete ale producatorilor autohtoni. Ceea ce evdentiaza invitatul nostru face referire la boilies-urile de tip “ shelf life “. Calin este un pescar de Delta cu mare experienta si un istoric pe masura. Ne ofera informatii interesante despre momentele optime si localizarea crapului in aceasta zona.

Nu ratam nici lichidele nutritive si aflam informatii despre un nou produs, un extract de Calanus care se bate cu deja celebrul extract de Krill. Sticky Baits este un etalon in Europa in piata ingredientelor. Ca orice producator care se respecta, Sticky Baits are in gama si pop up uri. Mixul este interesant si Calin ne va oferi cateva detalii si care sunt elementele care il diferentiaza in piata. Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur