Inapoi

Flotoare minciog crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

32 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pasionatii pescuitului la crap stiu ca pentru scoaterea pe mal cu succes a unui exemplar de mari dimensiuni conteaza fiecare element al echipamentului de pescuit utilizat. Acestea sunt alese in functie de caracteristicile locului de pescuit si de preferintele fiecarui pescar pentru a obtine cele mai bune rezultate si cele mai mari capturi.

Pentru o manevrare rapida a minciogului de pescuit pozitionarea acestuia la suprafata apei este intotdeauna utila. Pentru asigurarea flotabilitatii se poate utiliza un flotor pentru minciogul de crap.

Flotoarele sunt destinate oricarui minciog dar in special celor utilizate pentru pescuitul la crap.

Sunt echipate cu un sistem de prindere cu velcro si exista diferite modele de flotor in functie de tipul de minciog.

Exista mai multe dimensiuni urmand ca fiecare pescar sa aleaga produsul potrivit care sa raspunda cerintelor.

Materialul rezistent din care este realizat, flotabilitatea buna pe care o ofera minciogului, sistemul de prindere a plasei si compatibilitatea cu modelul de minciog utilizat sunt doar cateva din detaliile ce conteaza in decizia de achizitionare a unui flotor pentru minciog.

Oricare ar fi modelul de flotor pentru minciog pe care il preferati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de begetul alocat pentru echipamentul de pescuit.

Numeroase modele sunt disponibile, de la cele ieftine, accesibile indiferent de buget, la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite prin calitatea materialelor utilizate si pentru dezvoltarea gamei produselor destinate pescuitului la crap. Gama variata de flotoare ofera posibilitatea gasirii modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur