Indicatori pescuit stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

47 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

47 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar este necesara utilizarea unor indicatori ce asigura buna vizibilitate. Pentru a raspunde cerintelor in crestere a fost dezvoltata o gama de indicatori ( starlite, isotopi) de diferite dimensiuni. Acestia pot fi alesi de catre pescari in functie de  echipamentul utilizat sau preferinte.

Starlitele folosite pentru pescuitul stationar sunt de diferite marimi si culori si asigura o buna vizibilitate in timpul trasaturilor.

Pentru pescuitul la feeder sunt disponibili isotopi de mici dimensiuni ce pot fi folositi in functie de echipamentul detinut.

De asemenea, alaturi de isotopi si starlite in magazinul de pescuit online sunt disponibili si suporti de fixare pe varful feederului ce permit adaparea isotopilor la cerintele specifice ale locului de pescuit ales si lansetelor folosite.

Starlitele si isotopii pot fi alesi in functie de culoare, dimensiuni sau brand preferat, sunt disponibili intr-o gama variata de modele si culori ce permit alegerea modelului potrivit pentru viitoarea partida de pescuit.

Toate aceste accesorii pentru pescuitul stationar imbunatatesc sansele detectarii rapide a trasaturilor, permitand reactia in timp util pentru inteparea rapida si sigura a pestelui asteptat.

Starlitele si isotopii sunt realizati cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii ce au aplicatii in domeniul producerii echipamentului pentru pescuitul stationar si utilizarea lor mareste sansele capturarii exemplarelor dorite. Multe poarta semnatura unor branduri recunoscute pe piata producatoare de echipament si accesorii pentru pescuitul stationar pentru eforturile constante si inovatiile aduse in dezvoltarea elementelor de echipamament, pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari si marirea confortului acestora in timpul partidelor de pescuit si concursurilor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar