Inapoi

Sonare mal Deeper

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Sonarele Deeper au reprezentat intotdeauna varful de gama al tehnologiei in industria pescuitului cu dispozitive de tip sonar, lansabile. 


Primul model Deeper Smart Sonar a marcat inceputul unei noi ere in pescuitul modern. Lansat in 2013, acest sonar portabil si usor de utilizat a revolutionat modul in care pescarii isi abordeaza activitatea. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, acesta transmitea informatii detaliate despre structura fundului apei si adancimea la dispozitivele inteligente, oferind o imagine clara a zonei subacvatice.

Modelul PRO, lansat in 2015, a adus imbunatatiri semnificative, inclusiv o rezolutie a imaginii mai buna si o capacitate de scanare a adancimilor mai mari. Functionalitatile imbunatatite au oferit pescarilor o viziune mai detaliata asupra lumii subacvatice, facilitand identificarea precisa a structurilor si a locurilor de adapost pentru pesti.

In 2016, modelul Deeper PRO+ a adus o schimbare semnificativa prin integrarea GPS-ului. Aceasta caracteristica a permis pescarilor sa creeze harti precise ale zonelor subacvatice explorate si sa-si monitorizeze in timp real activitatea de pescuit. Functia de cartografiere a contribuit la cresterea eficientei si succesului in gasirea locurilor strategice pentru prinderea pestilor.

Lansat in 2018, Deeper CHIRP+ a introdus tehnologia CHIRP (Compressed High-Intensity Radar Pulse), furnizand imagini sonare cu detalii ultrasofisticate. Acest model a oferit o imagine mai clara si mai precisa a structurilor subacvatice, imbunatatind semnificativ experienta de pescuit.

Versiunile PRO/PRO+ 2, lansate in 2020, au adus tehnologii avansate de scanare si conectivitate imbunatatita. Rezolutia imbunatatita si capacitatea de scanare detaliata au consolidat pozitia Deeper ca lider in domeniul sonarelor portabile.

Cele mai recente lansari, Deeper CHIRP2 si Deeper CHIRP2+, au adus imbunatatiri substantiale in tehnologia CHIRP, oferind o viziune mai detaliata si mai clara a adancimilor subacvatice. Aceste modele au continuat sa integreze tehnologii noi, consolidand reputatia Deeper ca lider in segmentul sonarelor portabile.

Cu fiecare noua versiune, Deeper a demonstrat angajamentul sau fata de inovatie si imbunatatire continua, aducand pescarilor instrumente din ce in ce mai avansate pentru explorarea cu succes a apei si prinderea pestilor in cele mai diverse medii.


Avantajele sonarelor Deeper

Sonarele Deeper reprezinta varful tehnologiei in domeniul pescuitului modern, oferind pescarilor avantaje semnificative in imbunatatirea performantei lor. Aceste dispozitive sunt echipate cu tehnologii de ultima generatie, furnizand informatii detaliate despre structura apei si comportamentul pestilor. Principalele avantaje includ:

    Viziune Imbunatatita: Sonarele Deeper ofera o viziune clara a structurii apei, permitand pescarilor sa identifice locurile perfecte pentru a prinde pesti.

    Conectivitate Avansata: Cu optiuni de conectivitate Bluetooth, Wi-Fi si GPS, sonarele Deeper permit transferul instantaneu al datelor catre dispozitivele inteligente, facilitand monitorizarea in timp real a activitatii subacvatice.

    Portabilitate si Versatilitate: Sonarele Deeper sunt concepute pentru a fi usor de transportat si utilizat in diverse medii acvatice, de la lacuri si rauri la ape marine.


Cum Alegi Sonarul Potrivit de la Deeper ?

Selectarea sonarului potrivit pentru stilul tau de pescuit este cruciala pentru obtinerea rezultatelor dorite. Iata cateva aspecte esentiale de luat in considerare:

    Tipul de Apa: Alege un model Deeper adaptat tipului de apa pe care obisnuiesti sa pescuiesti. Fie ca este vorba de ape dulci sau sarate, exista un sonar Deeper specializat pentru nevoile tale.

    Tehnologie Avansata: Analizeaza tehnologiile integrate in fiecare model Deeper. Opteaza pentru functionalitati precum scanarea detaliata a fundului apei, recunoasterea speciilor de pesti si alte caracteristici care sa se potriveasca nevoilor tale specifice.

    Durata de Viata a Bateriei: Asigura-te ca sonarul Deeper ales are o durata de viata a bateriei suficient de lunga pentru a acoperi perioada intregii tale sesiuni de pescuit.

De ce sa cumperi un sonar Deeper de pe Total Fishing ?

Sonarele si accesoriile Deeper sunt prezente in oferta celui mai mare magazin de pescuit din Romania, atat in magazinul fizic, cat si pe pagina online www.totalfishing.ro.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur