Inapoi

Lansete crap Shimano

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

55 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete Shimano

Pentru fiecare pescar de crap alegerea unei lansete este o decizie importanta de care depinde reusita viitoarelor iesiri la pescuit sau dimpotriva, esecul acestora. Alegerea unei lansete de crap Shimano asigura garantia unui produs de calitate de la un brand recunoscut prin tehnologiile inovatoare pe care le utilizeaza in concepere fiecarui nou model ce raspunde cerintelor pescarilor de crap. Intreaga gama a lansetelor de crap Shimano, de la lansetele de crap ieftine pana la cele din gama superioara de pret ofera calitate si performanta fiind ajutoare de nadejde in cele mai dificile situatii.

Cum alegem o lanseta ce crap de la Shimano

Fiecare pescar de crap poate alege lanseta potrivita stilului de pescuit practicat. Shimano ofera o gama completa de lansete pentru pasionatii pescuitului la crap ce include lansete de crap, lansete spod, marker sau stalker (Tribal TX, Beast Master etc). De asemenea lansetele de crap de la Shimano pot fi alese dupa puterea de aruncare, lungime sau numar de tronsoane. Tipul blank-ului (carbon, etc), materialul si tehnologiile utilizate( Tx-Carbon, Nano Carbon, Biofibre) sau componentele cu care este echipata fiecare lanseta (tipul inelelelor, mandrina etc.) sunt elemente importante in decizia de achizitionare a unei lansete de crap Shimano.

Inelul de plecare de 50mm, testul de curbura (3lb, 5lb etc) sau finisajul manerului reprezinta alte cateva elemente importante in alegerea modelului potrivit de lanseta.

De ce sa alegi o lanseta Shimano de la Total Fishing

Gama impresionanta de lansete pentru pescuitul la crap, garantia calitatii produselor disponibile la preturi mici si numeroasele oferte regasite in magazinul fizic si online sunt doar cateva din elementele ce recomanda achizitionarea unei lansete de crap Shimano de la cel mai mare magazin de pescuit din Romania - Total Fishing.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur