Inapoi

Diverse accesorii nadire stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Start sezon la Greaca Cercani
Urmareste filmul " Start sezon la Greaca Cercani"!

Radu si Cristi forteaza startul de sezon si merg la malul apei in cautarea crapilor pe lacul Greaca Cercani. Suntem in luna Februarie, traversam un pasaj de zile calde atipice perioadei si ca atare avem toate premizele pentru o astfel de expeditie.Ramane de vazut daca strategia celor doi pescari este una corecta pentru aceasta perioada. Tintele pe care si le-au propus sunt realiste: trasaturi, nu capturi.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul nadirii la pescuitul stationar este necesara utilizarea accesoriilor de calitate pentru mentinerea prastiilor in forma optima si realizarea aruncarilor precise a nadei in locul potrivit.

Accesoriile pentru prastiile folosite la pescuitul stationar sunt compatibile cu anumite modele de la aceiasi producatori. Astfel se pot achizitiona cosuri de prastie  de diferite marimi in functie de tipul nadei pe care o utilizam.

Pentru prastiile de nadire sunt disponibile elastice de schimb. Fiind realizate din latex, acestea trebuie schimbate periodic pentru obtinerea celor mai bune rezultate in ceea ce priveste nadirea. Pentru a evita achizitionarea unei noi prastii la deteriorarea elasticului sau cosului de nadire, accesoriile sunt o solutie pentru folosirea in continuare a instrumentelor de nadire preferate.

De asemenea, pot fi utilizate pentru nadire in timpul partidelor de pescuit stationar cupe de nadire de diferite dimensiuni. Acestea sunt realizate din plastic, plasa etc si permit plasarea nadei cu precizie la locul dorit.

Indiferent de tipul de accesoriu pentru nadire pe care il cautati, puteti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online si cel fizic alaturi de alte numeroase oferte si preturi mici. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul disponibil pentru urmatoarea partida de pescuit stationar pana la cele din gama superioara de pret, de la branduri renumite pentru calitatea produselor lor si pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in dezvoltarea noilor game de produse menite sa imbunatateasca rezultatele obtinute de pescarii de stationar.

Gama variata de produse ofera ocazia alegerii modelului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur