Inapoi

Teasere clonc

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 141

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 141

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn presupune intrebuintarea diferitelor elemente care sa atraga interesul exemplarelor impresionante si sa ajute la prinderea si recuperarea acestora in conditii foarte bune. Pentru acest tip de pescuit multe branduri au dezvoltat game de produse ce indeplinesc cerintele specifice, sunt foarte rezistente si contribuie la capturarea unor noi trofee in timpul partidelor de pescuit.

Pentru imbunatatirea efectului de atragere a somnilor capitali se pot utiliza diferite modele de teasere pentru clonc. Acestea vibreaza trezind interesul somnilor din apropiere si pot fi utilizate cu sau fara clonc.Greutatea si culoarea teaserului pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte si de experienta in locul de pescuit ales.

Teaseul pentru pescuitul la somn se afla intr-o continua miscare generand vibratii puternice. Efectul de atractie al acestuia poate fi imbunatatit prind adaugarea diferitelor arome, materialul din care este realizat avand capacitatea de a ramane impregnat cu acestea o perioada lunga de timp.

Indiferent de modelul, greutatea ori culoarea pe care o preferati pentru teaser sau a carei eficienta intr-un loc de pescuit o cunoasteti, puteti cauta in magazinul de pescuit online si cel fizic unde gasiti numeroase modele de teaser la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti pentru pescuit pana la cele din gama inalta de pret, multe realizate de branduri renumite pentru calitarea si eficienta dovedite in timpul partidelor de pescuit. Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model permit alegerea teaserului potrivit pentru fiecare pescar si fiecare situatie aparuta.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur