Inapoi

Ancore

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 476

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 476

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Salau VS StreetFishing
Urmareste filmul "Salau VS StreetFishing"!

In acest episod plecam la spinning in compania lui Edmond Geani! Edmond este un pescar care s-a remarcat in competitiile de Street Fishing, asigurandu-si pozitia de lider al sezonului 2020 in campionat. Ne pregatim sa discutam despre salai in anotimpul rece, naluci productive pentru rapitori mici si nu in ultimul rand profilul echipamentului unui campion. Stilul sau de pescuit iese din tipare in mai toate situatiile expuse.

Niciodata nu pleaca in cautarea salaului fara doua lansete. Una este echipata cu fluorocarbon iar a doua cu fir textil. Selectia de naluci la care apeleaza nu iese din zona de culori cat mai naturale. Apeleaza deseori la nuante combinate cu translucid si naluci fie foarte mari, fie foarte mici. Fluorocarbonul este solutia castigatoare pentru Edmond in partidele caniculare. Cand salaii sunt greu de convins in zilele toride, gramaje mici si un astfel de fir principal il scot din incurcatura. Nu este adeptul firelor subtiri. In urma experientelor de pe apa, a ajuns la concluzia ca firul textil nu trebuie sa fie unul subtire. Inaintasul de fluorocarbon este scurt ca lungime in viziunea lui. Se bazeaza cel mai mult pe rezistenta firului principal.

Un alt detaliu important este sonarul pentru invitatul nostru. Principala functie la care apeleaza este harta batimetrica a locatiei. Petrece zile in sir pentru cartografierea unei zone sau a unui lac pentru a descoperi configuratia acestuia. In final, va apela la functia de scanare laterala a sonarului pentru a corela si intregi informatiile provenite din harta batimetrica cu interpretarea substratului in scanarea laterala.

In pescuitul rapitorilor mici, la fel ca si la salau apeleaza la doua lansete. Una din ele este echipata cu montura dropshot. Nici aici firele nu sunt tocmai subtiri. Carligul este atasat pe linia principala. Este adeptul pescuitului in agatatura. Daca zona are iarba, doar atunci va pescui dropshot. Altfel, tehnica de jigging va fi la ordinea zilei. In final, un sfat pentru pescarii de Dambovita : “ Apelati la gume inchise la culoare! “ ne spune Edmond Geani. Daca sunteti iubitori ai pescuitului la spinning, nu ratati acest episod !

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul la spinning este nevoie de echipament rezistent la orice conditii specifice locului de pescuit ales. Astfel, de la lanseta, mulineta, fir, montura etc. fiecare element de echipamemnt trebuie ales cu grija pentru a face fata atacurilor violente ale pestilor rapitori.

Pentru echiparea nalucilor artificiale si realizarea diferitelor monturi pentru salau stiuca etc. pot fi alese ancore sau carlige in functie de preferintele fiecarui pescar.

Ancorele pot fi duble sau triple, realizate din otel carbon etc. iar pentru utilizarea atat la pescuitul de apa dulce cat si la pescuitul marin, rezistenta la coroziune este una din donditiile esentiale pentru utilizarea indelungata in cele mai bune conditii. De asemenea, rezistenta la trasaturile puternice lor este unul din criteriile importante pentru achizitionarea ancorelor necesare pescuitului la spinning.

Tipul ancorei ( dubla sau tripla), culoarea, marimea sau brandul producator sunt alte elemente importante ce pot fi alese in functie de echipamentul utilizat, de specificul locului de pescuit ales sau de alte preferinte ale pescarilor de rapitor.

Ancorele pot fi utilizate pentru echiparea shad-urilor, voblerelor, lingurilor oscilante sau rotative, spinnerbait etc pentru a maximiza eficienta acestora in prinderea exemplarelor de mari dimensiuni.

Numeroase modele de ancore pentru pescuitul la spinning gasiti in magazinul de pescuit online si cel fizic la  oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti rezervat pentru urmatoarea partida de pescuit si de montura utilizata. Ancorele sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor lor si pentru dezvoltarea in permanenta a gamelor de produse dedicate pescuitului la rapitor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur