Inapoi

Markere fir

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Asigurarea lansarilor precise pe timp de zi sau noapte este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul partidelor de pescuit la crap. Lansarile in afara zonei in care pestii sunt atrasi si retinuti de nada oferita, reduc drastic sansele capturarii unor exemplare impresionante.

Sunt mai multe tipuri de elemente de echipament pentru pescuit si accesorii ce faciliteaza lansarile precise la distanta. Una din posibilitatile obtinerii lansarilor perfecte pe vad este utilizarea unei modalitati de marcare a firului de pescuit.

Marker-ul pentru fir este disponibil in mai multe variante: poate fi sub forma unui lichid fluorescent care, aplicat cu ajutorul unei pensule pe firul principal in apropierea tamburului semnaleaza distanta precisa pentru lansare. Acesta are culoarea vizibila si poate fi indepartat usor de pe fir.

Pentru marcarea distantei de lansare pe fir pooate fi utilizat un elastic vizibil plasat pe linie.

De asemenea exista necesitatea utilizarii unui marker nu doar pentru marcarea firului ci si pentru camuflarea elementelor monturii pentru a fi greu de detectat de catre pestii suspiciosi. In acest caz se poate folosi un marker parmanent pentru acoperirea elementelor monturii. Acesta nu are miros si nu este acid astfel incat nu dauneaza mediului si nu deterioreaza accesoriile folosite.

Indiferent ce tip de marker pentru fir sau pentru montura cautati, puteti gasi in magazinul de pescuit online diferite modele ce vor raspunde cerintelor diferite ale pescarilor. Acestea sunt disponibile la diferite oferte si preturi accesibile pentru orice buget. Sunt realizate din materiale de calitate ce nu deterioreaza echipamentul de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur