Inapoi

Carlige trailer, dropshot

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 284

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 284

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Spinning: Dropshot VS Offset - Creaturi
Urmareste filmul "Spinning: Dropshot VS Offset - Creaturi"!

Suntem gata sa urmarim un duel intre doua tehnici care utilizeaza aceeasi familie de naluci : creaturile. In acest episod, Radu si George va vor prezenta doua stiluri de pescuit diferite care se adreseaza rapitorilor de talie mica. Tinta celor doi pescari este bibanul. George este adeptul pescuitului in regim offset pe creaturi. Ansamblul este format din carlig, lest de tip bullet si un opritor sub forma de margica de plastic.

Ne prezinta in acvariu modul in care creaturile evolueaza pe o astfel de montura. Pentru George, acest tip de abordare este una perfecta in situatiile in care bibanii stau ascunsi in vegetaia de pe substrat. Naluca nu va avea dificultati in evolutie si nu va agata bradis. Caderile lente animate de greutatea carligului pot determina atacuri. Pentru a intari aceasta informatie, ne ofera detalii despre modul prin care a reusit sa urce pe prima treapta a unei etape de StreetFishing organizata pe raul Dambovita.

Radu vine in acest episod si in calitate de pescar. Ne-a pregatit tehnica de dropshot. Pas cu pas, ne prezinta modul in care isi concepe montura si creaturile la care apeleaza. Spre deosebire de ale lui George sunt mult mai compacte si unele chiar flotante. In acvariu va simula evolutia creaturilor pentru a ne convinge de productivitatea acestui stil de pescuit. Este o emisiune transparenta in care cei doi pescari ne vor prezenta trusele de pescuit si echipamentul pe care il folosesc. Descoperim astfel doua solutii de bagajerie dedicate pescuitului ultra light : Rapala si Spro Freestyle. Pe langa aceste lucruri, vom urmari si cateva scurte prezentari de produs foarte ultile si cu larga aplicabilitate in acest stil de pescuit . Nu este ocolit nici firul principal care trebuie sa fie unul subtire. Atat in offset cat si in dropshot, fluorocarbonul este necesar. Ajuta si influenteaza in acelasi timp evolutia nalucii. Selectia exemplarelor in areal se poate face cu usurinta prin aceste metode prezentate. Daca urmariti cu atentie, veti descoperi foarte multe informatii, explicatii si lucruri utile care va pot ajuta in partidele voastre viitoare!

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescarii care practica pescuitul la rapitor cunosc importanta utilizarii unor carlige potrivite tehnicilor practicate. Astfel, pentru trailer si dropshot sunt carlige speciale ce permit utilizarea usoara, realizarea sigura a monturilor si imbunatatirea sanselor pentru obtinerea unor capturi de mari dimensiuni.

Exista varianta alegerii unor carlige trailer ce pot fi utilizate pentu monturilor Cheburasca iar fiecare pescar de rapitor are posibilitatea de a alege modelul, diametrul tijei, culoarea carligului etc in functie de necesitati si specificul echipamentului folosit sau al locului de pescuit ales.

Din magazinul de pescuit online si cel fizic puteti alege o gama variata de carlige dropshot alaturi de plumbi speciali pentru dropshot astfel incat orice montura doriti sa realizati pentru urmatoarea partida de pescuit o veti face usor, gasind toate elementele componente disponibile. Produsele sunt insotite de specificatii iar sfaturile consultantilor, ofertele si preturile mici, accesibile pentru orice pescar fac alegerea usoara.

Carligele pentru trailer si dropshot sunt realizate din materiale de calitate, multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru eficienta produselor lor si pentru rezultatele remarcabile obtinute cu ajutorul acestora in cadrul competitiilor importante de pescuit de catre pescari cu experienta dar si de catre pescari care abia descopera aceste tehnici de pescuit. De asemenea se remarca interesul constant al acestora pentru dezvoltarea echipamentului de pescuit utilizand cele mai noi tehnologii si materiale pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari.

Gama variata de modele ofera ocazia gasirii produsului potrivit pentru fiecare pescar indiferent care sunt cerintele acestuia, in functie de specificul locului de pescuit ales sau de pestele vizat, adancimea la care se pescuieste sau echipamentul utilizat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur