Accesorii mulinete feeder

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la feeder fiecare element al echipamentului de pescuit este important pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Utilizarea mulinetei potrivite si mentinea acesteia in cele mai bune conditii sunt detalii ce pot asigura succesul sesiunii de pescuit prin realizarea auncarilor precise si recuperarea in siguranta a pestilor prinsi.

In magazinul de pescuit online sunt disponibile accesorii ce permit mentinerea mulinetei in cele mai bune conditii si adaptarea ei la situatiile aparute si specificul locului de pescuit.

Astfel, sunt disponibili tamburi de rezerva din aluminiu, grafit, ce pot fi utilizati pentru schimbarea rapida a liniei in functie de preferinte sau necesitati. Acestia sunt compatibili cu anumite modele de mulinete pentru feeder pentru ca fiecare pescar sa poata alege produsul potrivit cu ehipamentul pe care il detine.

De asemenea pentru anumite modele de mulinete de feeder sunt disponibile manere duble ce pot schimba manerul standard cu care este echipata mulineta.

Toate produsele sunt realizate cu materiale de calitate si cu ajutorul celor mai noi tehnologii ce au aplicatii in domeniul producerii echipamentului pentru pescuit iar utilizarea lor mareste sansele capturarii cu succes a exemplarelor dorite.

O gama larga de accesorii pentru mulinetele de feeder este disponibila in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit. Accesoriile sunt compatibile cu anumite modele fabricate de branduri renumite prin calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuitul la feeder si pentru marirea confortului si performantelor pescarilor care practica aceasta tehnica.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar