Inapoi

Accesorii diverse monturi spinning

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

60 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

60 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Realizarea diferitelor monturi pentru pescuitul la spinning necesita utilizarea unor accesorii ce imbunatatesc efectul acestora asupra pradatorilor si contribuie la atragerea atentiei exemplarelor de mari dimensiuni.

Diferite accesorii pot fi adaugate la monturile de spinning pentru marirea eficientei acestora si pentru amplificarea miscarilor generate in timpul recuperarii.

Pot fi alesi diferiti ochi pentru naluci, care le ofera acestora aspectul natural al unui peste prada. Sunt disponibile numeroase modele de ochi pentru naluci care difera prin culoare, marime etc.

Conectori pentru atasarea carligului la naluca sau inele rotunde pentu conectarea rapida a strunelor sunt doar cateva exemple din produsele ce pot fi gasite la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru viitoarea partida de pescuit.

In magazinul de pescuit online si cel fizic pot fi gasite diferite tipuri de accesorii pentru monturile de spinning (ochi, conectori etc) astfel incat fiecare pescar poate alege tipul si modelul potrivit in functie de naluca si montura pe care le foloseste, de locul de pescuit si adancimea la care evolueaza naluca sau de caracteristicile echipamentului utilizat.

Indiferent de accesoriul pe care il cautati, il puteti gasi alaturi de numeroase alte modele, multe de la branduri renumite pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniul producerii echipamentului de pescuit la spinning si pentru rezultatele bune obtinute cu ajutorul produselor lor in cadrul competitiilor importante si nu numai.

Gama variata de produse, alaturi de specificatiile si de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii modelului potrivit care sa indeplineasca cerintele fiecarui pecar in functie de locul de pescuit ales sau echipamentul utilizat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur