Inapoi

Monturi, carlige legate

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 565

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 565

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la crap - Montura Ronnie ( Ronnie rig )
Urmareste filmul "Pescuit la crap - Montura Ronnie ( Ronnie Rig ).

Invata sa faci Ronnie rig ! Montura “ Ronnie rig “ este o inovatie in materie de rig-uri pentru pescuit la crap. Este o montura pentru pescuitul crapului atat la plantat cat si lansat.Montura este ideala pentru prezentari cu momeli flotante de tip pop up de dimensiuni relativ mici. Avand firul principal rigid, aceasta montura nu se va incurca nici in lansare si nici atunci cand apelati la tehnica plantat. Va prezentam modul de realizare utilizand elemente inovative.
Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Monturile utilizate in cadrul pescuitului la crap sunt elemente foarte importante in realizarea atragerii, inteparii si recuperarii pestilor doriti.

Componentele utilizate pentru realizarea monturii, forma si marimea acestora cat si tipul, lungimea si culoarea firului utilizat, toate sunt detalii ce conteaza in alegerea unei anumite monturi pentru partida de pescuit atent planificata.

Carligele din componenta monturii sunt rezistente si realizate din cele mai bune materiale. Culoarea si marimea acestora sunt alese in functie de locul de pescuit si pestii vizati iar modelul carligului depinde de tehnica pentru care este conceputa o anumita montura.

Tipul firului de pescuit (monofilament, textil sau fluorocarbon) lungimea si culoarea depind de culoarea substratului si alte particularitati ale locului de pescuit care necesita folosirea unui fir cu anumite caracteristici (rezistenta buna la abraziune, rezistenta la nod sau memorie redusa etc).

Diferitele accesorii pe care le include o montura pentru pescuitul la crap ( agrafe, varteje, anouri, etc) o completeaza marind rezistenta intregii constructii si oferind siguranta in timpul sesiunii de pescuit.

Carligele legate pentru pescuitul crapului pot fi alese in functie de modelul, forma si culoarea carligului si tipul firului de pescuit dorit. Acestea faciliteaza pescuitul in conditiile in care lipsa timpului nu permite legarea carligelor de catre  pescari si garanteaza prezenta unor elemente purtand numele brandurilor renumite pentru producerea echipamentului si accesoriilor de pescuit de calitate.

Diferite modele de monturi pentru crap si carlige legate pot fi gasite in magazinul de pescuit online si fizic. Aici se regasesc specificatiile fiecarui produs oferind fiecarui pescar ocazia de a alege modelul potrivit pentru partida de pescuit planificata alaturi de prieteni. Oferte si preturi mici se regasesc la numeroase porduse din gama, fiind accesibile indiferent de bugetul alocat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur