Inapoi

Cantare pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

19 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Aducerea pestilor la mal in siguranta si verificarea greutatii si lungimii acestora este, in timpul partidelor de pescuit general si nu numai, o etapa foarte importanta. Pentru cantarirea rapida a pestilor prinsi si asigurarea celor mai bune conditii pana la intoarcerea in apa este nevoie de instrumente de cantarire eficiente care sa permita miscarile rapide fara a inrautati starea pestilor.

Astfel, pot fi alese cantare mecanice sau electronice, fiecare avand avantajele sale.

Alegerea unui cantar mecanic ofera avantajul pretului scazut in comparatie cu cel al unui cantar electronic iar componentele rezistente la socuri, coroziune si sarcini mari completeaza lista caracteristicilor.

O alta posibilitate este alegerea unui cantar electronic. Acesta are precizie buna la cantarire, este prevazut cu ecran LED cu lumina albastra care permite utilizarea in timpul pescuitului nocturn fara ajutorul unei alte surse de lumina. Memoria ultimelor cantariri ajuta la mentinerea unei evidente a capturilor iar indicatorul nivelului bateriei asigura impotriva descarcarii accidentale in timpul capturarii unui exemplar de mari dimensiuni.

De asemenea, exista si varianta cantarelor ce au inclusa o ruleta. Astfel, pestele prins poate fi cantarit si masurat rapid, urmand sa se intoarca in apa in cel mai scurt timp.

Indiferent care este modelul de cantar preferat, il puteti gasi alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile pentru orice pescar, pana la cele din gama inalta de pret. Numeroase cantare poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea si rezistenta in timp a produselor lor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur