Inapoi

Indicatori pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit nocturn sau in conditii in care nu exista o buna vizibilitate a liniei, utilizarea unor elemente de echipament care permit sesizarea rapida a celor mai fine trasturi este importanta. Pentru acest lucru a fost dezvoltata o gama variata de indicatori petnru pescuit general.

Astfel, pot fi alese bambine de diferite culori ce asigura o buna vizibilitatea a firului in timpul trasaturilor sau clopotei de diferite dimensiuni care sesizeaza acustic miscarile fine ale lansetei.

De asemenea, exista avertizori electronici ce pot fi atasati pe orice tip de lanseta oferind o semnalizare acustica si vizuala in timp util pentru inteparea ferma a exemplarului dorit si asteptat.

Numerose modele de indicatori cu bila sau indicatori port starlite, swingere simple sau avertizori electronici cu sistem elastic de prindere completeaza gama indicatorilor pentru pescuitul general pe care ii puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru achizitionarea echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite pentru calitatea si eficienta dovedita a produselor relizate cat si pentru utilizarea celor mai noi tehnologii si materiale in producerea acestora.

Diversitatea modelelor disponibile alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs, preturile mici si sfaturile consultantilor fac din alegerea unui indicator pentru pescuitul general o sarcina usoara iar ficare pescar poate alege modelul potrivit in functie de echipamentul pe care il utilizeaza, locul de pescuit ales, buget, preferinte etc

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur