Inapoi

Kolibri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 115

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 115

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cele mai vandute produse Kolibri

Barca gonflabila Kolibri 330 Profi KM-330D, culoare Gri, Tego | Barca gonflabila Kolibri 300 Light KM-300DL, culoare Gri, Tego | Roti transport barca gonflabila Kolibri, culoare Gri | Suport Kolibri pentru motor + Kit montaj Negru | Geanta bancheta barca Kolibri Under-Seat Bag L, culoare Negru | Barca gonflabila Kolibri 360 Profi KM-360D, culoare Verde, Tego | Perna bancheta Kolibri Standard Removable Soft Seat, culoare Albastru | Pompa de picior Kolibri | Barci Kolibri 260 | Barci Kolibri 280 | Barci Kolibri 330 | Barci Kolibri 360 

 

Urmareste filmul "Kolibri - barci gonflabile cu traditie"!

Kolibri este cel mai important producator de ambarcatiuni gonflabile din Europa. Activeaza in acest segment de piata din anul 1995. De-a lungul timpului au pus la dispozitie pescarilor modele de barci pneumatice variate atat ca model cat si ca dotari. Cea mai mare provocare a unui producator de barci gonflabile este si va ramane siguranta utilizatorului. Conceptul are la baza stocarea aerului comprimat in camere realizate din materiale cu elasticitate controlata, rezistente la presiune si la factorii externi.

Barcile gonflabile Kolibri sunt gandite pe compartimente. Cu cat mai multe, cu atat mai bine si mai eficient din punct de vedere al sigurantei. Compartimentul unei barci este camera de stocare a gazului responsabil cu flotabilitatea acestuia

 

 

Aerul poate suferi variatii ale volumului in orice compartiment va fi stocat. Aceste variatii sunt dictate de valorile temperaturilor la care este supus.

Inginerii de la Kolibri au studiat acest fenomen ca manifestare in diferite situatii si cu diferite materiale. Astfel, in urma experientei si a testelor, materia prima care este fundatia barcilor pneumatice Kolibri pe care le produc este un material complex. Discutam de o membrana in 5 straturi PVC VALMEX.

Valentin Mehler este fondatorul fabricii care a dat viata acestui material. In anul 1837, compania Mehler pune bazele tehnice care permit utilizarea mai multor tipuri de materiale in mod suprapus cu ajutorul liantilor. Se obtine astfel o “ membrana”. Inca din anul 1938, primele forme de membrane ajung in piata si sunt foarte repede asimilate in diverse ramuri ale industriei.

Membrana PVC este cea mi sigura solutie in materie de barci gonflabile. Are caracteristici tehnice imbatabile. Masa redusa, densitate variabila ( intre 950 si 1150 gr / m2 ) in functie de necesitati si rezistenta sporita

Ambarcatiunile din clasa compacta si usor de manevrat / transportat, au cunoscut o continua dezvoltare in curtea celor de la Kolibri. Astazi, cu o capacitate de productie de 70.000 de unitati pe an, Kolibri ocupa pozitia de lider in Europa.

Sunt disponibile mai multe game in functie de modul in care sunt utilizate. Seriile disponibile permit inclusiv atasarea motorizarilor termice sau electrice.

Podina este o necesitate in barca. Nu numai ca asigura o stabilitate mai buna, dar distribuie in mod corect si egal pe toata suprafata, sarcina pe care o sustine.

Procesul de constructie are la baza termosudarea membranei in punctele comune ( zonele de intersectie conform croielii ). Atat la interior cat si la exterior, Kolibri adauga elemente de ranforsare. Armare mai exact.

Membrana este debitata cu ajutorul sistemelor de taiere cu laser de mare precizie. Totodata, este supusa unui control scanat care identifica impuritatile din material. In acest mod, barca gonflabila este realizata exclusiv din membrana ale carei caracteristici sunt similare.

Pentru controlul presiunii in compartimente, barcile pneumatice Kolibri au terminatie sub forma de conuri.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur