Inapoi

Saci cantarire

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 75

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 75

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Dupa aducerea la mal a pestilor de mari dimensiuni urmeaza maevrarea acestora pentru cantarire. Pentru cantarirea pestilor si pastrarea lor in deplina siguranta pana in momentul eliberarii este necesara utilizarea unui sac de cantarire.

Sacii de cantarire penru pescuitul crapului au o constructie rezistenta, stabila, cu manere intarite iar unele modele au sistem de siguranta ce impiedica deschiderea accidentala a fermoarului.

Sacul de cantarire este usor de manevrat si are zone acoperite cu plasa ce asigura o buna scurgere a apei. Materialul din care sunt realizati sacii de cantarire se usuca rapid si este usor de curatat astfel incat mirosul neplacut sa nu persiste in bagaj sau in interiorul masinii.

Folosirea unui sac de cantarire asigura protectia pestilor si previne alunecarea acestora.

In functie de model sacii sunt insotiti de o husa de protectie pentru transport care nu permite raspandirea mirosului.

Culoarea sacului de cantarire, materialul din care este confectionat, prezenta flotoarelor in partea superioara sau buzunarul exterior si snurul de prindere, sunt detalii ce conteaza in decizia de achizitionare a unui sac pentru cantarire.

Utilizarea unui sac, alaturi de salteaua de primire, la aducerea la mal a unui peste de mari dimensiuni asigura cantarirea precisa a acestuia asigurandu-i in acelasi timp protectia.

Diferite modele de saci de cantarire sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret, de la branduri renumite pentru calitatea produselor lor si rezistenta acetora un timp indelungat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur