Inapoi

Lansete spinning, casting Shimano

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 222

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 222

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Shimano

Utilizarea unei lansete performante indiferent de tehnica practicata va contribui la reusita unei zile de pescuit incununata cu multe trofee si amintiri frumoase. Lansetele de spinning Shimano asigura garantia materialelor rezistente si tehnologiilor inovatoare utilizate la fabricarea acestora.( Spiral X-Core, Full Carbon Monocoque, HPC, Nano Carbo Technology etc.). Fiind un brand cu traditie in domeniul fabricarii lansetelor si cunoscut pentru interesul permanent in dezvoltarea gamelor de produse si a adaptarii la cerintele in continua schimbare ale pescarilor, Shimano ofera o gama variata de lansete pentru pescuitul la rapitori astfel incat fiecare pescar indiferent de experienta, buget sau proferinte poate alege modelul potrivit locului de pescuit si nalucilor utilizate.

Cum alegem o lanseta de spinning Shimano.

Pentru a avea o experienta desavarsita in timpul sesiunilor de pescuit lanseta utilizata trebuie sa raspunda cerintelor fiecarui pescar si sa permita lansarea cu precizie a nalucii la locul dorit si scoaterea usoara a pestilor din apa. Modul in care raspunde lanseta la provocarile aparute in cele mai dificile situatii reprezinta dovada calitatii constructiei si a utilizarii corecte. Pescarii pot alege lanseta de spinning in functie de tipul, dimeniunea si greutatea nalucii folosite (voblere, naluci metalice, plastice moi), de componentele cu care este echipat fiecare blank (inele Fuji SiC-S, Fuji Alconite etc)  de finisajul manerului (pluta, EVA) sau tipul mandrinei ( Shimano CI4+ Perfection XT, Custom Shimano etc). Astfel, in functie de tehnica practicata poate fi aleasa o lanseta de spinning sau casting, iar puterea de aruncare si lunginea acesteia sunt selectionate pentru caracteristicile locului de pescuit si de tipul pestilor vizati. Shimano Poison Adrena, Zodias, Yasei LTD, Sustain AX, Techniun AX Predator, Beastmaster, Stimula AX, Scimitar AX Vengeance BX sunt doar cateva din seriile lansetelor Shimano pentru rapitori,

De ce sa alegi o lanseta de spinning Shimano de la Total Fishing

O gama variata de modele de lansete pentru rapitori este disponibila in cel mai mare magazin de pescuit din Romania - Total Fishing. Astfel, fiecare pescar are garatia achizitionarii rapide a unui produs de calitate si posibilitatea de a regasi lanseta de rapitori cautata in numeroasele oferte prezente atat in magazinul fizic cat si in cel online.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur