Inapoi

Lansete surf

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

57 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

57 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pasionatii pescuitului marin au fost concepute numeroase modele de lansete surf. Realizate pe blank din carbon sau fibra de sticla, acestea sunt puternice si special realizate pentru a face fata atacurilor violente ale pradatorilor de mari dimensiuni. Astfel, fiecare pescar care isi doreste o lanseta de surf o poate alege din gama variata existenta in magazinul de pescuit online si in cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in domeniul producerii echipamentului de pescuit.

Acestea sunt cocepute de branduri renumite pentru calitatea produselor si rezultatelele xceptionale obtinute cu ajutorul lor atat de pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului marin.

Lansetele de pescuit pentru surf sunt realizate cu materiale rezistente, blank-ul este echipat cu inele care permit trecerea usoara a firului si faciliteaza lansarile precise la distante mari.

Tipul lansetei, al elementelor cu care este echipata, puterea de aruncare sau numarul tronsoanelor sunt alegeri ce pot fi facute de fiecare pescar in functie de preferinte sau de specificul locului de pescuit ales pentru viitoarea iesire alaturi de prieteni.

Gama variata a produselor disponibile in magazinul de pescuit online, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii lansetei potrivite pentru fiecare pescar in functie de preferintele, bugetul sau necesitatile acestuia, astfel incat indiferent de experienta pe care o are, sa obtina cele mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur