Inapoi

Lampi, lanterne pescuit Led Lenser

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 71

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 71

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lanterne, lampi Led Lenser

Pentru sesiunile de pescuit desfasurate pe timp de noapte sau in conditiile vizibilitatii reduse, utilizarea unei surse de lumina, lampa sau lanterna este un ajutor foarte important. Exista diferite solutii pentru a asigura lumina la locul de pescuit iar Led Lenser este unul din brandurile care au contribuit la dezvoltarea acestui domeniu. Lampile sau lanternele realizate de Led Lenser sunt caracterizate prin rezistenta si performanta in conditiile dificile de utilizare si designul modern, robust, compact, binecunoscut, fiind potrivite atat pentru pescuit cat si pentru alte activitati outdoor.

Cum alegem o lanterna, lampa Led lenser

Pentru sesiunile de pescuit nocturn este necesara o sursa de lumina. Pescarii vor alege lampa sau lanterna potrivita  in functie de preferinte. Led Lenser are in oferta sa numeroase produse, recomandate pentru pescuit si alte activitati in aer liber, care se regasesc in magazinul de pescuit online si fizic. Astfel, diferitele modele de lanterne de cap Led Lenser permit reglarea luminozitatii si a distantei de iluminare iar sistemul de fixare asigura confortul pescarilor. De asemenea, rezistenta la apa permite utilizarea acestora in conditii dificile. Spatiul redus pe care il ocupa in bagaj recomanda lanternele de cap Led Lenser pentru sesiunile de pescuit nocturn (MH5, MH6, MH10, H5, H7.2, H14R.2, H8R).

Lampile Led Lenser (ex ML6) asigura o distribuire uniforma a luminii fiind potrivite pentru camping, pescuit si alte activitati outdoor. Numarul mare de LED-uri asigura o luminozitate puternica, a carei intensitate poate fi ajustata in functie de situatie.

Lanternele Led Lenser (MT10) prin dimensiunile compacte si fluxul luminos puternic si reglabil constituie un instrument indispensabil pentru pescari in timpul sesiunilor de pescuit nocturn. Exista modele care emit flash-uri ce pot fi utilizate pentru semnalizare, autoaparare etc. Distanta reglabila care poate fi atinsa de raza luminoasa ofera vizibilitate asupra echipamentului de pescuit si a mediului inconjurator iar durata lunga de viata a bateriei asigura functionarea acesteia in conditii optime in cazul sesiunilor de pescuit prelungite. Rezistenta la apa (IPX) asigurata de constructia lanternelor Led Lenser permite utilizarea acestora indiferent de conditiile dificile aparute.

Oricare ar fi modelul preferat de lampa sau lanterna Led Lenser acestea asigura echipamentul esential pentru o buna vizibilitate pe timp de noapte.

De ce sa alegi o lanterna Led Lenser de la Total Fishing

Numeroase modele de lanterne sau lampi pentru pescuit Led Lenser care se regasesc in oferta magazinului de pescuit online si fizic la preturi avantajoase, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de buget pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul tehnologiilor inovatoare permit alegerea modelului potrivit de lanterna pentru pescuit care sa rapunda cerintelor pescarilor oricat de exigente ar fi acestea.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur