Inapoi

Carlige, ancore pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 966

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 966

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru realizarea celor mai rezistente monturi utilizate in timpul partidelor de pescuit general trebuie folosite elemente ale monturii care pot face fata atacurilor puternice ale exemplarelor de mari dimensiuni.

Carligele folosite la pescuitul general sunt realizate din diferite materiale ( otel carbon etc.) si sunt potrivite pentru numeroase tipuri de momeli.

Modelul carligelor, forma si lungimea tijei, diametrul acesteia, tipul varfului, echiparea cu microspin, paleta sau ochet sunt detalii care conteaza in luarea deciziei de achizitionare a carligelor pentru pescuitul general.

Astfel, fiecare pescar poate alege modelul potrivit pentru partida de pescuit planificata in functie de locul de pescuit ales, tipul echipamentului folosit sau pestele pe care doreste sa il prinda.

De asemenea, pot fi alese ancore pentru pescuitul general. Si in acest caz marimea, culoarea, rezistenta, tipul ancorei ( dubla, tripla) etc, pot fi caracteristici care conditioneaza alegerea unui anumit model.

Indiferent care sunt modelele carligelor sau ancorelor pe care le cautati, le puteti gasi alaturi de numeroase alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile pentru fiecare pescar indiferent de bugetul de care dispune pentru achizitionarea echipamentului pentru pescuit.

Majoritatea carligelor si ancorelor pentru pescuitul general sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor si pentru rezultatele bune obtinute cu ajutorul acestora atat de catre pescarii cu experienta in cadrul competitiilor importante cat si de catre cei care abia descopera frumusetea pescuitului.

Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii carligelor potrivite pentru fiecare partida de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur