Inapoi

Plumbi varga, ruba, match, bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 260

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la pluta pe lacul Piteasca 2
Urmareste filmul "Pescuit la pluta pe lacul Piteasca 2"!

In acest episod, vom petrece cateva ore in compania colegului nostru Radu Dascalescu care va face un pescuit la pluta, avand ca tinta crapii si carasii din lacul Piteasca 2. Tehnica la care va apela de aceasta data este rubeziana. Pe intreg parcursul episodului, Radu ne va oferi informatii importante despre tipul plutelor pe care ar trebui sa le folosim, greutatea acestora sau alegerea lor in functie de tipul momelii. De asemenea, modul in care echilibram linia cu plumb este important si are ca efect pozitionarea stabila a ansamblului pe vad.

Vom descoperi ce inseamna lestarea corecta din punct de vedere al dispunerii plumbului pe linia principala.

Startul partidei este format din doar doi bulgari de nada urmati de particule. Este o sesiune de pescuit usor dificila dat fiind faptul ca in acest lac se regaseste o populatie mare de caras. Selectia acestora si localizaea crapilor este destul de dificila. Se amesteca pe vad si concurenta la hrana ete ridicata. In majoritatea cazurilor, carasii nu dau timp crapilor sa gaseasca momeala de carlig.

Totusi, o linie mai lunga permite pescarului de rubeziana sa iasa mai in fata, peste vad, pentru a cerceta zona din jur. Scade controlul asupra prezentarii monturii pe vad insa castigul se evidentiaza prin posibilitatea de a se adresa pestilor ce nu se afla pe zona nadita.

Legat de linie, Radu ne ofera cateva sfaturi despre cum ar trebui sa gandim pescuitul cu varga si cat ar trebui sa fie de lunga linia de pescuit. Urmarind acest episod, veti intelege o mica parte din tainele pescuitului la pluta. Ce momeli ne pot veni in ajutor, cat de selective sunt si care este logica din spatele partidei sunt lucruri importante care modeleaza rezultatul final.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru pescuitul stationar, indiferent de tehnica practicata( pescuitul la varga, rubeziana, match sau bolognesa), este esentiala utilizarea elementelor de echipament potrivite locului de pescuit ales, iar plumbii folositi nu fac exceptie de la acesta regula.

Exista diferite tipuri de plumbi pentru pescuitul stationar.

Plumbii alice sunt disponibili in numeroase marimi fiind comercializati in cutii compartimentate numerotate pentru a permite alegerea rapida a plumbului dorit.

Se aplica usor pe fir cu ajutorul unui dispozitiv ce permite aplicarea si inlaturarea plumbului de pe fir, sunt calibrate, si se potrivesc atat pe fir cu diametru mare cat si cu fire de diametru redus.

O alta varianta de plumbi pentru pescuitul stationar o reprezinta plumbii culisanti. Avand diferite forme si denumiri, picatura, torpila, sfera, olivette, in-line, acestia pot fi utilizati atat la pescuitul pe rauri cat si pe lacuri, fiind disponibili intr-o gama larga de marimi potrivite pentru diverse situatii.

Numeroase modele de plumbi pentru pescuitul stationar in diferite marimi si finisaje potrivite pentru diverse substraturi sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru achizitionarea plumbilor de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, multe dintre acestea purtand semnatura unor branduri renumite prin calitatea si eficienta produselor comercializate de-a lungul timpului, pentru utilizarea celor mai noi tehnologii ce au aplicatii in domeniul producerii echipamentului pentru pescuit stationar si pentru efortul constant manifestat pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari in timpul fiecarei partide de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur