Plumbi varga, ruba, match, bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 267

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 267

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar, indiferent de tehnica practicata( pescuitul la varga, rubeziana, match sau bolognesa), este esentiala utilizarea elementelor de echipament potrivite locului de pescuit ales, iar plumbii folositi nu fac exceptie de la acesta regula.

Exista diferite tipuri de plumbi pentru pescuitul stationar.

Plumbii alice sunt disponibili in numeroase marimi fiind comercializati in cutii compartimentate numerotate pentru a permite alegerea rapida a plumbului dorit.

Se aplica usor pe fir cu ajutorul unui dispozitiv ce permite aplicarea si inlaturarea plumbului de pe fir, sunt calibrate, si se potrivesc atat pe fir cu diametru mare cat si cu fire de diametru redus.

O alta varianta de plumbi pentru pescuitul stationar o reprezinta plumbii culisanti. Avand diferite forme si denumiri, picatura, torpila, sfera, olivette, in-line, acestia pot fi utilizati atat la pescuitul pe rauri cat si pe lacuri, fiind disponibili intr-o gama larga de marimi potrivite pentru diverse situatii.

Numeroase modele de plumbi pentru pescuitul stationar in diferite marimi si finisaje potrivite pentru diverse substraturi sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru achizitionarea plumbilor de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, multe dintre acestea purtand semnatura unor branduri renumite prin calitatea si eficienta produselor comercializate de-a lungul timpului, pentru utilizarea celor mai noi tehnologii ce au aplicatii in domeniul producerii echipamentului pentru pescuit stationar si pentru efortul constant manifestat pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de pescari in timpul fiecarei partide de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar