Inapoi

Galeti pestisori vii, aeratoare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

4 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit general pentru pescarii care utilizeaza momeala vie (pestisori) este necesara folosirea unor instrumente care sa o pastreze in cele mai bune conditii.

Astfel, se poate folosi o galeata pentru pestisori vii. Acestea sunt disponibile in mai multe modele, volume, culori si forme, putand fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte si de cantitatea de peste necesara pentru partida de pescuit.

Galetile pot fi patrate sau rotunde si sunt prevazute cu spatii pentru aerisire. De asemenea, sunt disponibile aeratoare care asigura o buna oxigenanre a apei si mentinerea pestilor in conditii optime.

Galetile pentru pestisori vii pot fi folosite si pentru pregatirea nadei astfel incat sunt utile si cand nu pescuim cu momeala vie.

Galetile si aeratoarele sunt realizate din materiale rezistente, cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile in domeniul producerii echipamentului destinat pescuitului.

In magazinul de pescuit online si cel fizic puteti gasi modele de galeti pentru pestisori la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu materiale inovatoare de branduri renumite pentru calitatea produselor si rezistenta acestora, cat si pentru investitiile permanente in domeniul dezvoltarii echipamentului destinat pescuitului general.

Gama variata de produse insotita de specificatiile prezente pentru fiecare model si de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii unei galeti sau a unui aerator potrivite pentru cerintele fiecarui pescar in functie de conditiile specifice ale urmatoarei partide de pescuit si de cantitatea de pesti pentru care sunt destinate produsele.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur