Inapoi

Catapulte

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru realizarea unei nadiri eficiente in timpul unei partide dedicate pescuitului la crap se pot utiliza mai multe metode de nadire. Una dintre acestea este folosirea unei catapulte. Spre deosebire de prastie, pe care o folosim de pe mal pentu a lansa nada la mare distanta, catapulta este atasata rapid de firul lansetei si proiectata cu ajutorul acesteia.

Catapultele sunt realizate din materiale rezistente ce permit utilizarea o perioada indelungata iar cupa pentru bulgarii de nada poate asigura nadirea la distante mari in siguranta.

Aruncarea bulgarilor de nada cu ajutorul unei catapulte poate fi facuta de fiecare pescar, unele modele se pot atasa la orice lanseta folosita pentru pescuitul crapului iar alte modele necesita utilizarea unor lansete speciale pentru nadire (spod).

Firele cu care este prinsa catapulta sunt rezistente, reducand riscul ruperii iar materialul din care sunt realizate unele modele de catapulte le asigura flotabilitatea. Astfel, in cazul unui accident catapulta ramane la suprafata apei putand fi recuperata foarte usor.

Catapulta pentru nadirea crapului este disponibila intr-o gama variata de marimi si culori de la producatori renumiti pentru calitatea de care dau dovada produsele lor, facilitand munca pescarilor in timpul partidei de pescuit si marind sansele obtinerii unei capturi impresionante ce poate aduce atat aprecierea cat si invidia celor din jur.

Daca sunteti in cautarea unei catapulte pentru pescuitul la crap, magazinul de pescuit online este locul potrivit pentru descoperirea modelului potrivit. Diferite oferte si preturi mici alaturi de specificatiile fiecarui produs va permit sa alegeti catapulta potrivita in functie de celelalte elemente ale echipamentului, de preferinte sau de particularitatile locului ales pentru o viitoare sesiune de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur