Inapoi

Varfuri vergi

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

57 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

57 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la varga inseamna relaxare si rabdare in asteptarea unui semn ce arata ca pestii sunt in zona, iar pastrarea echipamentului utilizat in cele mai bune conditii este esentiala pentru capturarea in siguranta a exemplarelor asteptate.

Sunt insa situatii in care varful vergii cedeaza in timpul transportului, al accidentelor de pe mal sau in timpul recuperarii astfel incat este necesara inlocuirea acestuia.

Fara sa fie nevoie sa schimbam intreaga varga exista posibilitatea achizitionarii separate a unui varf pentru undita preferata.

Varfurile pentru varga sunt realizate din diferite materiale, fibra de carbon, fibra de sticla, nylon etc urmand ca fiecare pescar sa aleaga varful potrivit pentru varga pe care o foloseste.

Varfurile pot fi achizitionate separat in functie de compatibilitatea cu varga detinuta existand varfuri dedicate unui anumit model sau varfuri universale pentru undita.

Diferite varfuri pentru varga puteti gasi in magazinul de pescuit online la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru pescuit, pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu materiale de calitate si purtand semnatura unor branduri renumite prin calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul anilor, pentru utilizarea celor mai noi tehnologii ce au aplicatii in industria dezvoltarii echipamantului de pescuit si pentru interesul costant manifestat pentru imbunatatirea rezultatelor pescarilor.

Gama variata de modele si specificatiile prezente pentru fiecare model ofera ocazia alegerii produsului potrivit cerintelor pescarilor. Gasirea modelului de varf potrivit pentru varga preferata permite utilizarea acesteia in continuare in staer optima in timpul partidelor de pescuit, pentru obtinerea unor noi capturi importante.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur