Inapoi

Balize

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

46 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

46 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la crap pe timp de noapte sau in timpul zilei cand vremea nu permite buna vizibilitate a locului de pescuit este necesara utilizarea unor elemente de echipament care sa asigure controlul permanent al zonei nadite. Acest lucru este util pentru asigurarea lansarilor precise in acelasi loc.

Pentru a marca locul de pescuit se poate utiliza o baliza cu design modern functional si sistem de prindere ce asigura flexibilitatea ei si rezistenta la rupere in cazul incercarii de repozitionare cu greutatea atasata sau in cazul trecerii liniei prin zona acesteia.

            Seturile de markere pentru pescuit includ baliza, sistemul de tronsoane si greutatea atasata in zona inferioara.

Zona superioara include un cap de lampa ce poate ilumina in diferite culori, unele modele permit schimbarea culorii din telecomanda altele necesita schimbarea manuala a culorilor. Exista si modele cu senzor sensibil la lumina, astfel incat la lasarea intunericului se aprind automat.

Balizele pentru pescuitul la crap pot fi achizitionate in functie de locul de pescuit ales, adancimea acestuia sau preferintele si bugetul fiecarui pescar, existand diferite modele, de la cele ieftine, la cele din gama superioara de pret, realizate cu materiale inovatoare si tehnologii de ultima generatie. Toate sunt concepute pentru a raspunde celor mai pretentioase cereri ale pescarilor de crap si sunt insotite de huse de protectie pentru asiguratea lor si accesoriilor incluse in timpul transportului si depozitarii.

Indiferent ce model de baliza pentru pescuitul la crap cautati, puteti gasi in magazinul de pescuit online diferite modele la ofere si preturi potrivite pentru orice pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur