Prastii stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 76

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 76

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar exista o gama variata de prastii pentru nadire in functie de tehnica utilizata..

Pentru pescuitul la varga se poate utiliza o prastie pentru viermusi.

De asemenea exista prastii pentru pescuitul pe rauri si canale cu dimensiuni diferite ale cupei in functie de utilizare, raza de actiune si putere.

Exista prastii pentru granule si seminte, grau, porumb etc. cu ajutorul carora nada utilizata poate fi lansata la locul dorit pentru atragrea si mentinerea interesului pestilor vizati.

Materialul din care sunt realizate prastiile( plastic, aluminiu etc) si elasticul( latex) rezistent garanteaza utilizarea prastiei in conditii optime in diferite situatii.

Latexul din care este realizat elasticul prastiilor este un material natural si se recomanda inlocuirea periodica a acestuia pentru obtinereaa celor mai bune rezultate in ceea ce priveste nadirea.

Indiferent de tehnica utilizata sau de locul de pescuit ales, puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic numeroase modele de prastii pentru pescuitul stationar la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru pescuit, pana la cele din gama inalta de pret, multe dintre acestea purtand semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care dau dovada produsele lor si performantele obtinute de acestea in timpul competitiilor importante cat si pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii perfomante in producerea lor.

Gama variata de produse si specificatiile disponibile pentru fiecare dintre acestea ofera ocazia alegerii modelului potrivit pentru fiecare pescar de stationar in functie de preferinte si buget.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar