Inapoi

Cantare somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescuitul la somn necesita utilizarea unor instrumente potrivite pentru a rezista sarcinilor mari caracteristice acestui tip de peste. Pentru a raspunde cerintelor pescarilor, branduri renumite au dezvoltat serii de produse dedicate pescuitului la somn.

In aceste game de produse exista numeroase modele de cantare care rezista la sarcini mari putand ajuta la cantarirea eficienta a exemplarelor de mari dimensiuni.

Exista posibilitatea alegerii unui cantar mecanic. Acesta este rezistent la socuri si asigura o cantarire rapida a exemplarelor prinse. Realizate din materiale rezistente la socuri si intemperii acestea pot fi utilizate in timpul pescuitului la somn in orice conditii fiind un ajutor binevenit pentru pescarii de somn.

O alta posibilitate o constituie alegerea unui cantar electronic. Cantarele electronic au afisaj LED cu lumina albastra ce asigura o buna vizibilitate in timpul pescuitului nocturn permitand citirea rezultatului cantaririi fara ajutorul unei alte surse de lumina. Avand o constructie rezistenta la sarcini mari utilizarea unui cantar electronic asigura in acelasi timp o cantarire precisa. De asemenea, cantarele electronice retin rezultatele ultimelor cantariri oferind posibilitatea compararii lor.

Indiferent care este modelul de cantar pentru pescuitul la somn pe care il cautati il puteti gasi in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru achizionarea echipamentului de pescuit, pana la cele din gama inalta de pret realizate cu ajutoul celor mai noi tehnologii si materiale disponibile in domeniu.

Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model permit alegerea cantarului potrivit pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur