Inapoi

Borsete pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 304

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 304

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru depozitarea si transportul accesoriilor in cele mai bune conditii indiferent de tehnica de pescuit practicata, utilizarea unei borsete este un ajutor binevenit. Pentru a raspunde cererii crescute a pescarilor in aceasta privinta, brandurile producatoare de echipament pentru pescuit au dezvoltat game de bagajerie care includ si diferite modele de borseta.

Puteti alege o borseta pentru stocarea accesoriilor. Avand dimensiuni compacte si fiind realizata din material rezistent la uzura si usor de curatat, borseta permite stocarea ordonata a elementelor utile pentru fiecare partida de pescuit astfel sa nu pierdeti timp pretios cautand accesoriile dorite. Exista modele cu capac transparent care permit gasirea rapida a elementelor de echipament, fermoarul rezistent si sistemul practic de prindere fiind specificatii ce faciliteaza alegerea modelului potrivit.

Pentru pasionatii pescuitului la crap sunt disponibile borsetele din material EVA rezistent la intemperii si utilizare frecventa, indiferent de conditii.

De asememea, exista borsete pentru tansportul si protectia buzz barilor, pentru accesorii, pentru monturi etc.

Pescarii care practica pescuitul la spinning au la dispozitie borsete usoare, cu sistem de prindere ce asigura deplasarea usoara. Astfel, o borseta practica si confortabila  pentru pescuitul la spinning va pastra nalucile organizate si gata de utilizare pentru prinderea unui nou trofeu.

Indiferent de tehnica practicata, puteti gasi numeroase modele de borsete pentru pescuit in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si pretui bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru echipament, pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite pentru calitatea dovedita de-a lungul anilor de produsele lor.

 

Ce este o borseta pentru pescuit ?

Borseta pentru pescuit este un sistem de bagajerie de pescuit care difera in functie de stilul de pescuit practicat. Rolul principal este de depozitare diverse accesorii de pescuit in functie de necesitati.


Cand folosim o borseta pentru pescuit ?

Depinde de situatie, de la caz la caz. Se poate apela la o borseta pentru pescuit cu rol de organizator pentru diverse accesorii de pescuit, in functie de stilul practicat. In anumite cazuri, poate fi un sistem din gama usoara de bagajerie in pescuitul la spinning. Poate asigurta o selectie de naluci si un minim de accesorii in partidele de spinning unde este necesara deplasarea pe distante mai mari pe teren accidentat.


Ce tip de borseta pentru pescuit sa imi cumpar ?

In functie de stilul de pescuit se va alege borseta pentru pescuit dupa nevoi. Are rol de organizator, bagajerie de transport sau "geanta" compacta de pescuit.


Cum imi aleg o borseta pentru pescuit ?

In functie de situatie, alegerea unei borsete de pescuit se va face dupa criterii precum destinatia in utilizare, stilul de pescuit practicat si modul de exploatare.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur