Inapoi

Pensete pescuit

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

44 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

44 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Stiuca :  naluci caniculare cu Moga Mihai Cosmin
Urmareste filmul "Stiuca: naluci caniculare cu Moga Mihai Cosmin"!

Suntem din nou la malul apei. De data aceasta in compania lui Moga Mihai Cosmin pentru cateva ore de pescuit in cautarea stiucilor. Este miezul zilei si ne-am propus sa va prezentam o serie de naluci de suprafata care pot starni atacuri. Locatia este una de vis.

Fiecare metru patrat promite stiuci gratie arealului. Trebuie doar sa ai la tine naluca potrivita. Este miezul zilei, este foarte cald si insorit, iar Mihai va evolua cateva modele de broaste si "gume" armate intr-o maniera care sa le permita evolutia prin palcurile de bradis.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

In timpul pescuitului la spinning, pentru asigurarea succesului zilei petrecute in mijlocul naturii, nu este nevoie doar de echipament pentru prinderea si recuperarea in siguranta a pestelui ci si de accesorii care sa permita scoaterea acestuia din apa, extragerea carligului etc, toate acestea facandu-se fara a deteriora starea exemplarului prins.

Pentru extragerea carligelor de pescuit pe care rapitorii le apuca ferm, fara a cauza ranirea pestelui sau accidentarea pescarului se pot utiliza pensete. Acestea sunt accesorii indispensabile din trusa oricarui pescar de rapitor si au diferite forme, modele si lungimi.

Pensetele sunt realizate din otel rezistent la coroziune, ceea ce permite utilizarea indelungata a lor in cele mai dificile conditii atat pentru pescuitul de apa dulce cat si pentru cel marin.

Forma dreapta sau curbata a pensetei, lungimea acesteia si finisajul manerului ce asigura prinderea ferma a acesteia in conditii dificile sunt doar cateva din elementele ce diferentiaza modelele si care conteaza in decizia de achizitionare a unei pensete pentru pescuitul la spinning.

Cu ajutorul pensetei, carligul poate fi extras fara a rani pestele si evintand o muscatura periculoasa.

Indiferent de modelul cautat, puteti gasi numeroase pensete alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile oricarui pescar, indiferent de bugetul pe care il are alocat pentru urmatoarea partida de pescuit. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, multe poarta semnatura unor branduri renumite prin rezistenta in timp, eficienta echipamentului dezvoltat de-a lungul anilor si rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul produselor lor in cadrul competitiilor importante de pescuit la spinning.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur