Inapoi

Senzori pescuit la crap Fox

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

17 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele senzorilor de pescuit la crap Fox

Pentru pescuitul crapului reactia imediata la sesizarea muscaturii este esentiala astfel incat au fost dezvoltate game de produse care sa semnalizeze cu acuratete muscaturile pentru ca pescarii sa poata obtine cele mai bune rezultate la fiecare sesiune de pescuit.  Asadar, ca si restul brandurilor dedicate pescuitului la crap, britanicii de la Fox ofera o plaja variata de modele de avertizori/senzori  electronici. Avertizorii electronici de la Fox sunt realizati cu ajutorul celor mai noi tehnologii, au o constructie rezistenta la apa si socuri astfel incat asigura o semnalizare corecta si functionarea optima pe o perioada indelungata.

Cum alegem senzorii pentru pescuitul crapului de la Fox

Senzorii pentru pescuitul la crap realizati de Fox sunt disponibili in mai multe variante pentru a raspunde ceritnelor diverse ale pescarilor de crap. Fiecare pescar poate alege seturi de avertizori si statie ( set 2 avertizori+statie, set 3 avertizori+statie sau et 4 avertizori+ statie) in functie de numarul lansetelor pe care le foloseste. De asemenea, sunt disponibile si statii sau avertizori comercializati separat, toate disponibile in portofoliul magazinului Total Fishing.

Caracteristici specifice senzorilor de pescuit la crap Fox

Nu este strain printre pescarii crapisti faptul ca brandul Fox se traduce rapid in mintea acestora prin calitate si spirit inovator. Aceasta "eticheta" se reflecta si atunci cand discutam despre sectorul de indicatori, senzori sau avertizori electronici, echipamente de nelipsit in pescuitul la crap.

Remarcabile sunt tehnologiile inovatoare utilizate pentru detectarea trasaturii precum D-Tec Plus, Tru-Run, Ultra Long Range, acestea oferind pescarilor un mod nou de a aborda partida de pescuit si de a identifica si cele mai fine prezentari

O alta caracteristica este posibilitatea de testare a razei de actiune dintre statie si avertizor. Iata o functie ce ofara pescarului posibilitatea de a-si delimita optim arealul de campare pe durata sesiunilor de pescuit.

Noile modele includ diverse reglaje si caracteristici precum stabilirea gradului de luminozitate a LED-urilor ( Fox RX Micron ), circuite digitale, solicitarea redusa a energiei bateriei, mod silentios ON ce pastreaza toate functiile receptorului fara a emite nici un sunet, lumina de cort incorporata in statia avertizorului, interval de sensibilitate imbunatatit sau carcase cu rezistenta superioara ata la intemperii cat si la socuri mecanice.

Avantajele senzorilor de pescuit la crap Fox

Modul in care echipa tehnica a preluat experienta acumulata de-alungul anilor, alaturi de sute de ore de pescuit comasate in idei, propuneri si concepte menite sa reflecte inovatie, isi lasa amprenta si in productia de sisteme de avertizare si indicare a trasaturilor pestilor.

Orientati constant in a oferi o imbinare eleganta a designului cu functionalitatea de top, echipa de pe insula se remarca pe piata cu imbunatatiri pentru toata fisa tehnica a produselor.

Da la indicatorul nivelului bateriei, functia de avertizare prin vibratii, roller-ele de fir, reglajul tonurilor si a volumului, funtia silent, sunt doar cateva din caracteristicile gamei de avertizori electronici Fox ce fac diferenta printre modelele competitive.

Modele precum avertizori electronici Fox RX+Micron, Fox Micron sau Fox MX au avut un cuvant important de spus la aparitia acestora. De la interior la exterior, profesionalismul se va remarca si in cele mai mici detalii. Astfel si pentru transportul senzorilor de pescuit Fox vom avea la dispozitie o valigeta/cutie de transport ce asigura protectia la socuri si mentinerea avertizorilor in cele mai bune conditii.

De ce sa alegi avertizori electronici Fox de la Total Fishing.

Gama variata de avertizori electronici dedicati pescuitului crapului disponibila in magazinul online si cel fizic va atrage atentia cunoscatorilor crapisti. Modelele sunt disponibile la oferte si preturi mici, oferind pescarilor posibilitatea de a putea alege exact echipamentul necesar, personalizat dupa exigentele acestuia.

Cand dorim sa alegem cu incredere echipamentele noastre pentru pescuit bazandu-ne pe criterii precum, ieftini, buni, variat, calitate, magazinul Total Fishing este cu siguranta pregatit sa va stea la dispozitie cu raspunsuri pertinente din lumea pescuitului la crap si nu numai.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur