Inapoi

Varfuri lansete feeder, picker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 616

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 616

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la feeder fiecare element al echipamentului de pescuit atent ales este foarte important pentru reusita zilei de relaxare in mijlocul naturii. Acestea pot imbunatati sansele prinderii exemplarelor dorite sau pot lasa captura sa scape. Lanseta utilizata permite lansarea precisa si recuperarea cu succes a pestilor prinsi.

Varfurile pentru lansetele de feeder sau picker pot f schimbate in functie de necesitati, preferinte sau de specificul locului de pescuit. Acestea completeaza lanseta dar in cazul deteriorarii in timpul utilizarii (sau transportului) pot fi achizitionate separat fiind compatibile cu un anumit brand si model de lanseta.

Varfurile pentru lansetele feeder si picker difera prin culoare (care arata puterea fiecarui varf) si prin materialul din care sunt realizate. Acestea pot fi din fibra de sticla sau fibra de carbon si au caracteristici diferite in functie de materialul utilizat.

Culoarea diferita, vizibila, permite alegerea varfului potrivit rapid, oferind mai mult timp pentru pescuit.

Daca sunteti in cautarea unui varf pentru lanseta de feeder sau picker puteti gasi modelul potrivit lansetei pe care o folositi in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi bune. Varfurile sunt realizate  din materiale de calitate iar utilizarea lor asigura o experienta placuta in timpul pescuitului reducand riscul deteriorarii echipamentului si pierderii unui exemplar frumos in timpul recuperarii.

Modelul si puterea varfului pot fi alese de fiecare pescar in functie de brandul lansetei utilizate si de preferinte. O gama larga de modele este disponibila pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor si pentru a oferi ocazia alegerii modelului potrivit pentru fiecare.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur