Inapoi

Diverse accesorii nadire crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

11 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la crap pentru pregatirea nadei sunt necesare diferite accesorii.

Putem alege un suport telescopic realizat din material rezistent pentru galeata de nada sau un trepied cu inaltime ajustabila.

Pentru a economisi timpul necesar incarcarii rachetei de nadire, nada trebuie sa fie pozitionata la indemana si astfel, o statie pentru galeata ne poate fi de folos atat in sesiunile de pescuit alaturi de prieteni cat si in competitiile in care timpul pierdut cu pregatirea lansetei pentru aruncari poate insemna pierderea puctelor pretioase si locului in clasament. Modelele noi compacte pentru galeata de nadire au stabilitate sporita si un sistem de montare usor si rapid.

Exista suporturi pentru galeata in functie de marimea acesteia si forma (rotunda sau patrata). Sunt realizate din materiale rezistente la coroziune permitand astfel o utilizare indelungata in cele mai bune conditii. Suporturile pentru galeata folosite in timpul pescuitului la crap sunt insotite, in functie de model, de husa pentru transport sau suport lateral pentru lanseta.

Tot pentru facilitarea nadirii si umplerea saculetilor PVA poate fi utilizata o palnie pentru incarcarea acestora cu diferite mixuri. Iar un set de cupe pentru nadire permit ca nada sa ajunga in locul ales cu precizie.

Indiferent ce accesoriu pentru nadire cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online unde o gama diversa de produse la oferte si preturi bune sunt disponibile, de la cele ieftine accesibile indiferent de bugetul avut, pana la cele mai scumpe, din gama inalta de pret. Toate sunt realizate cu materiale de calitate de producatori renumiti pentru rezistenta in timp a  produselor lor si pentru dezvoltarea echipamentul de pescuit la crap.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur