Inapoi

Fire inaintas crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 241

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 241

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Inaintasul la crap -  Nodul de legatura
Urmareste filmul "Inaintasul la crap - Nodul de legatura!"

Distantele raman la mare cautare in pescuitul crapului. Inaintasul la crap este un element important. Il putem gasi in doua forme. Multifilament ( fir textil ) sau clasicul monofilament.
Intre cele doua forme exista diferente considerabile totusi. Daca punem doua astfel de fire in comparatie, vom observa cu usurinta faptul ca desi au aceeasi putere, apar diferente majore : DIAMETRUL. De-a lungul anilor, monofilamentul a primit suficiente forme si imbunatatiri.

De la clasicul diametru pe un fir a carui forma este constanta, pana la cele conice.
De remarcat este ca ultima clasa mentionata vine din pescuitul in disciplina surf. Andrei Iliescu ne va prezenta un nod de legatura intre inaintas si firul principal.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Firele pentru inaintas utilizate la pescuitul crapului au o mare influenta asupra modului in care se realizeaza lansarea monturilor, asezarea lor pe substrat, vizibilitatea si eficienta acestora.

Pentru realizarea unui nod pescaresc este nevoie de multa pricepere, dar aceasta nu este de ajuns, trebuie sa avem la indemana si materialele potrivite pentru el. Acestea au o serie de calitati ce ajuta la realizarea monturii. Firele textile, rezistente la abraziune, la nod, sunt o varianta buna pentru inaintas. Firele de pescuit din material textil pot fi utilizate pe orice fel de substrat.

Si firele fluorocarbon sunt potrivite, ramanand invizibile in apa si pe orice tip de substrat. Pescarii ce aleg firele de fluorocarbon imbracate in fibre Dyneema, acoperite de un strat de tungsten, vor avea o montura ce se scufunda rapid.

Firele conice pentru inaintas au avantajul de a se lega rapid si usor de firul principal datorita portiunii unde diametrul se ingusteaza.

Rezistenta la razele ultraviolete si coeficientul de elasticitatea scazut sunt alte doua elemente importante de care trebuie sa tinem seama in decizia de achizitionare a unui fir pentru inaintas utilizat la pescuitul crapului.

Finisajul este un aspect la fel de important pentru ca favorizeaza trecerea firului usor prin inele, fara frecare, deci riscul deteriorarii firului in urma utilizarii repetate este redus.

Firele pentru inaintas sunt de diferite tipuri, culori si lungimi, diametru si marimi dar pe toate le gasiti la o gama variata de preturi (incepand cu preturi mici) si oferte excelente doar pe magazinul de pescuit online.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur