Inapoi

Avertizori pescuit la somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 71

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 71

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit la somn utilizarea unor elemente de echipament potrivite pentru acest tip de pescuit este esentiala. Numeroase brnduri au dezvoltat game de echipament dedicate pescuitului la somn pentru imbunatatirea capturilor realizate atat de pescarii cu experienta cat si de cei care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

Pentru detectarea rapida a trasaturilor se pot folosi diferite tipuri de avertizori.

Sunt disponibili avertizori electronici ce pot fi achizitionati in seturi impreuna cu statia. Raza de acoperire a statiei, numarul de avertizori care o insotesc, brandul si alte elemente caracteristice pot fi alese de fiecare pescar in functie de numarul lansetelor pe care le utilizeaza, de preferinte sau necesitati. Avertizorii electronici asigura atat semnalizarea sonora cat si cea vizuala asigurand rezultate bune in timpul partidelor de pescuit la somn.

De asemenea, sunt disponibili avertizori pentru varful lansetei care vor indica momentul trasaturii in timp util pentru a asigura o intepare ferma a pestelui.

O alta varianta a accesoriilor pentru averitzare o constituie diferitele modele de clopotei. Puteti alege un model simplu sau dublu iar avertizarea sonora va atrage atentia in timpul trasaturii imbunatatind sansele unei capturi impresionante.

Indiferent ce model de avertizor pentru pescuitul somnului doriti sa achizitionati, il puteti gasi impreuna cu multe alte produse dedicate acestui tip de pescuit in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul disponibil la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale disponibile in domeniu.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur