Inapoi

Momeli artificiale

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 441

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 441

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Crap   Perioade si compromisuri
Urmareste filmul "Crap Perioade si compromisuri"!

Startul de sezon in cautarea crapului coincide cu cel mai important moment in evolutia acestui animal : perioada in care va depune pentru a asigura continuitatea speciei. Ca durata, acest proces poate dura si 3 saptamani si este direct influentat de temperatura apei si presiunea atmosferica. Sunt indicatori de baza care, pentru crap, sunt semnale favorabile si declanseaza acest comportament.

Din nefericire, interesul pentru hrana scade foarte mult. Sansele de a captura un exemplar sunt extrem de reduse. Singurul aliat al pescarului de crap in aceasta perioada este agresivitatea monturii. In conditiile in care zona pescuita este tranzitata de crap, doar mecanica monturii poate contura o captura. Similar cu fenomenul competitional unde nu este de conceput pierderea unui peste in drill, montura este atent realizata de pescari.

Astazi va propunem un amalgam de teme care sunt in directa legatura si care sunt menite sa puna pe masa concluzii trase in urma a doua partide realizate pe doua lacuri aproximativ similare ca talie a exemplarelor si ca suprafata luciu de apa: Floarea Popestiului si New Lake Lazuri 5.

Pentru a studia cat de interesat este crapul de hranire in aceasta perioada, ambele partide s-au desfasurat avand la carlig bile tari – clasa de momeli de nutritie. Momelile flotante artificiale au fost evitate ca principala sursa de prezentare si utilizate strict pentru snowman-uri. Astazi, Radu Dascalescu si Danut Marin sunt prezenti in studio si detaliaza experientele din cele doua partide. Pregatim in acvariu monturi agresive prin mecanica si nu prin momeli. In acest sens, firele tinta au fost Korda IQ si Amnesia Sunset. Carligele utilizate fac parte din gama producatorului german Anaconda- seria Piercer. Sunt prezente in gama modele precum Curve Shank, Chod sau Angle 90.

Daca urmariti pana la final acest episod, Radu va va prezenta modul in care testeaza firele dedicate liniei principale. Primim intrebari si reusim sa punctam lucruri importante pentru pescarii aflati la inceput de drum. Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase ! Daca sunteti iubitori ai pescuitului la crap, nu ratati acest episod! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur