Inapoi

Echipament, accesorii diverse musca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

16 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

16 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii care cunosc frumusetea pescuitului la musca si cei care acum descopera acest tip de pescuit, stiu ca este nevoie de echipament adecvat pentru  a avea confortul necesar in timpul partidei de pescuit.

Pentru pescuitul la musca sunt necesare accesorii care faciliteaza legarea mustelor arificiale sau utilizarea echipamentului de pescuit.

Un aparat necesar pentru legarea mustelor artificiale este menghina cu cap rotativ si inaltime reglabila. Aceasta are dimensiuni compacte putand fi adaugata usor in bagaj.

Accesoriile pentru prinderea minciogului de vesta de pescuit sau pentru prinderea lansetei ajuta la mentinerea mainilor libere in timpul pescuitui oferind libertate de miscare.

Betele pentru sondarea substratului permit identificarea rapida a locurilor ascunse si ajuta la gasirea zonelor potrivite pentru pescuit. In plus, sondarea substratului permite inaintarea in apa in siguranta, evitand accidentele ce pot afecta succesul zilei de pescuit.

Portofelele pentru depozitarea mustelor artificiale sunt de diferite marimi si culori, de la producatori recunoscuti (Leeda, Stonfo etc) pentru produsele de calitate rezistente pe termen lung.

De asemenea, in timpul partidelor de pescuit la musca pot fi utilizate, pentru depozitarea mustelor artificiale, cutiile special realizate pentru acest lucru.

Pentru mustele artificiale sunt disponibile spray-uri ce asigura flotabilitatea acestora in timpul pescuitului.

Indiferent care sunt accesoriile pe care le doriti, puteti cauta in magazinul de pescuit online unde gasiti oferte la numeroase produse dedicate pescuitului la musca. Acestea sunt realizate cu materiale de calitate, de la branduri renumite prin calitatea produselor lor si sunt disponibile intr-o gama variata de pret, de la cele ieftine accesibile indiferent de buget, la cele din gama inalta de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur