Inapoi

Diverse pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit general alaturi de lanseta si mulineta pe care le utilizati sunt importante si accesoriile ce completeaza echipamentul de pescuit.

Astfel pentru pescarii care utilizeaza pestisori vii ca momeala, este necesar un halau pentru prinderea acestora. Halaul poate fi de diferite tipuri, fiecare pescar alegand dimensiunile, diametrul plasei si materialul din care sunt realizate plasa sau cadrul, in functie de preferinte si de dimensiunile pestilor doriti.

Dupa prinderea pestilor, pentru mentinerea acestora in cele mai bune conditii, se poate utiliza o galeata pentru pestisori vii. Galetile includ sita si capacul cu spatii pentru aerisire iar dimensiunile, forma si culoarea pot fi alese in functie de perferinte si necesitati.Galetile pot fi patrate sau rotunde si pot fi folosite si pentru amestecul nadei.

Numeroase alte accesorii sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici. Pentru indepartarea bradisului ce acopera locul de pescuit ales poate fi folosita o secera. Aceasta, de diferite forme si marimi, se ataseaza prin filetul universal cu care este echipata, la manerul de minciog pe care il aveti si permite indepartarea eficienta a vegetatiei de pe locul de pescuit. Secerile sunt insotite de husa ce le asigura transportul in cele mai bune conditii.

Dispozitive pentru marcarea firului si alte accesorii sunt de asemenea disponibile pentru a raspunde cerintele fiecarui pescar. Numeroase produse apartin unor branduri renumite pentru calitatea si rezistent in timp si prin utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii pentru imbunatatirea confortului pescarilor. 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur