Taparine

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

30 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul marin marin si de apa dulce al pestilor rapitori (in special scrumbia, stavridul etc), taparina este una din monturile cele mai eficiente.

Montura este realizata din fir monofilament, cu multiple muste artificiale legare la o anumita distanta pe firul principal.

Se pot alege taparine dupa mai multe criterii: distanta intre carlige, numarul carligelor, tipul acestora, diametrul firului etc, in functie de locul si conditiile de pescuit, si preferintele pescarului.

Mustele artificiale atasate taparinei sunt construite cu diferite materiale legate de carlig (pene, fibre artificiale), care maresc vizibilitatea monturii si atrag atentia pestilor rapitori. Pescuitul la taparina necesita conditii de buna vizibilitate pentru ca miscarile puternice produse de aceasta sa poata fi rapid sesizata de pesti.

Firul poate fi ales special cu o grosime potrivita pentru tipul de peste vizat si marimea acestuia. Diametrul firului este important pentru rezistenta acestuia la sarcinile din timpul recuperarii,

Fibrele cu care sunt legate mustele artificiale sunt colorate si imprima o miscare naturala intregii monturi, miscare asemanatoare cu aceea pe care o are prada vizata de pestii rapitori. La vederea acesteia, atentia pestilor este atrasa, acestia atacand imediat. Si atunci incepe distractia unei zile reusite de pescuit.

Cand planificati o partida de pescuit la stavrid, scrumbie etc, cautati oferte pentru taparine in magazinul online unde gasiti oferte de la producatori renumiti, produse realizate cu materiale de calitate, ce vor raspunde si celor mai pretentioase cerinte. Aici sunt prezente produse din orice gama de pret (inclusiv produse ieftine, accesibile indiferent de buget, dar nu mai putin calitative).

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar