Inapoi

Conectori, conuri, bucse rubesiana

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

60 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

60 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru cei ce pescuiesc la rubesiana este cunoscuta utilitatea accesoriilor pentru acest tip de pescuit. Avand accesoriile potrivite pentru rubesiana pescuitul devine mai usor si va permite relaxarea pe malul apei alaturi de prieteni, familie sau singur dupa preferinte.

Conectorii din Teflon rezistent (pentru interior sau exterior) pentru elastic se aplica in varful rubesienei sau vergii pentru a facilita utilizarea elasticului. Alaturi de diferentierea in funcite de tip, se deosebesc si prin diametru.

Conectorii se folosesc pentru prinderea rapida a liniei de pescuit la elasticul rubesienei sau vergii. Acestia realizeaza o legatura rezistenta intre elastic si montura.

Conurile elastice ajuta la tensionarea elasticului in timpul pescuitului cu rubesiana.

Bucsa este alt accesoriu important entru pescuitul la rubesiana. Este necesara pentru impiedicarea incurcarii firului in jurul bazei. Realizata din material rezistent (ex. PTFE) aceasta are un design modern si exista numeroase marimi pentru diferite diametre de elastic.

Orice loc de pescuit preferati este recomandat sa aveti intotdeauna elementele de echipament potrivite alaturi, pentru a nu realiza ca va lipsesc exact in momentul in care aveti nevoie de ele.

Pentru aceasta cautati in magazinul de pescuit online si cel fizic, in care va asteapta o gama variata de modele de la branduri renumite prin calitatea produselor lor si pentru dezvoltarea unor elementele noi dedicate pescuitului la rubesiana.

Sunt oferte si preturi bune la diferite accesorii pentru rubesiana care va lasa libertatea alegerii produsului potrivit pentru a avea o sesiune de pescuit de neuitat. Produsele sunt cuprinse intr-o gama variata de modele, de la cele ieftine accesibile oricarui buget pana la cele din gama inalta de pret.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur