Inapoi

Matrite jiguri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

De ce sa cumperi matrite jiguri de la TotalFishing ?"

In timpul pescuitului la rapitori, pentru realizarea monturilor, se folosesc diferite modele si greutati de jiguri sau lesturi. Acestea pot fi achizitionate din magazinul de pescuit online sau cel fizic sau pot fi turnate de fiecare pescar.

Pentru cei care doresc sa toarne anumite forme, marimi si greutati de jiguri exista posibilitatea utilizarii unei matrite pentru realizarea acestora.

Matritele pentru turnarea plumbilor sunt realizate dintr-un aliaj de aluminiu foarte rezistent la temperaturi inalte si au un sistem de inchidere sigur ce garanteaza turnarea exacta a plumbilor.

De asemenea fiecare pescar poate alege matrita potrivita  pentru un anumit tip de jig sau plumb util penrtru montura pe care doreste sa o foloseasca.

Pe langa diferite tipuri de matrite in magazinul de pescuit online puteti gasi si aparate pentru topirea plumbului. Realizate din otel carbon si avand un design cu eficienta ridicata, acestea permit topirea plumbului in siguranta, pregatindu-l pentru a fi turnat in matritele de diferite forme si marimi.

Indiferent ce matrita pentru jiguri sau plumbi de pescuit cautati, o puteti gasi alaturi de multe alte modele in magazinul de pescuit online la oferte si preturi mici, accesibile pentru orice pescar.

Fiecare plumb turnat cu ajutorul matritelor realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor lor si eficienta dovedita a acestora in timp, va avea greutatea si forma dorita, de accea este recomandata utilizarea produselor originale disponibile intr-o gama variata de modele.

Diversitatea matritelor pentru jiguri, specificatiile prezente pentru fiecare model si sfaturile competente ale consultantilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit indiferent de cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur