Inapoi

Fire crap Carp Expert

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 69

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 69

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unor fire de crap Carp Expert

Pentru pescuitul la crap fiecare element de echipament este ales cu grija, de la lansete, mulinete, fir sau montura etc. pentru obtinerea celor mai bune rezultate si pentru a avea o experienta placuta in timpul sesiunii de pescuit.

Firele utilizate pentru pescuitul crpaului sunt importante pentru fiecare pescar si depind de tehnica pe care acestia o practica. Firele pentru pescuitul la crap realizate de Carp Expert ofera garantia calitatii disponibila la un pret excelent. Firele Carp Expert si-au dobandit recunoasterea din partea pescarilor de crap datorita performantelor obtinute cu ajutorul lor in timpul sesiunilor de pescuit, a rezistentei acesotra si a disponibilitatii la preturi mici.

Cum alegem un fir de crap Carp Expert

Firele de pescuit la crap pot fi alese in functie de mai multi factori. Astfel tipul firului (fluorocarbon, monofilametn sau textil) recomanda utilizarea diferitelor modele pentru aplicatii specifice prin caracteristicile asigurate.

Firele monofilament Carp Expert sunt caracterizate de rezistenta foarte buna la nod si abraziune. Sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor performante japoneze si ofera o rezistena in timp la uzura. De asemenea pot fi folosite la pescuitul la mare adancime oferind un raport excelennt intre diametru si rezistenta. Diametrul, culoarea rezistenta si lungimea firului monofilament pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte.

Firele textile Carp Expert sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor performante pastrand in acelasi timp un pret excelent. Au o rezistenta foarte buna la abraziune si nu au elasticitate fiind recomandate pentru forfacuri. Au o capacitate rapida de scufundare si camuflare pe substrat.

Firele fluorocarbon Carp Expert ofera o foarte buna rezistenta la abraziune si la nod iar culoarea transparenta face firul invizibil in apa astfel incat nu va atrage atentia pestilor suspiciosi care vor fi interesati doar de momeala prezentata.

Carp Expert Fluorocarbon, Carp Expert Carbon, Carp Expert UV, Multicolor, UV Fluo sunt cateva din modelele firelor monofilament si fluorocarbon ale brandului.

Fire textile Fast Sinking, Snag proof, Neutral Buoyancy Sinking, Camou sunt fire textile perfecte pentru realizarea monturlor specifice pescuitului la crap.

De ce sa alegi un fir de crap Carp Expert de la Total Fishing

Pescarii aflati in cautarea unui fir de pescuit la crap pot gasi in oferta celui mai mare magazin online de pescuit din Romania o gama variata de produse la preturi mici, accesibile. Pentru fiecare pescar care cauta cel mai bun fir monofilament pentru pescuitul la crap exista modele care se potrivesc cerintelor. Astfel, specificatiile prezente la fiecare produs permit identificarea modelului dorit iar recomandarea pentru un fir de crap oferita de consultantii magazinului faciliteaza alegerea unui produs care va aduce rezultate bune la pescuit atat pescarilor experimentati cat si celor aflati la inceput de drum in acest domeniu.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur