Kit pentru sondat Avid Carp Marker Float Kit

SKU
A0640053

Comanda telefonic sau contacteaza-ne pentru detalii la 031 433 44 44

58,80 LEI Pret cu TVA

Indisponibil

Detalii Kit pentru sondat Avid Carp Marker Float Kit

Kitul pentru sondat Avid Carp Marker Float Kit este unul complet, ce ofera pescarului de crap posibilitatea de a sonda locul de pescuit in cele mai mici detalii.
Pluta marker este construita dintr-un material solid , usor, cu flotabilitate mare si forma aerodinamica asemanatoare unei sageti de darts. Acest aspect ofera stabilitate in aruncarile la distante extreme, fiind in acelasi timp foarte vizibila datorita culorii fluo hi-viz orange.
Cei doi plumbi cu greutati diferite au aceeasi forma aerodimica si sunt prevazuti cu doua caneluri speciale ce transmit usor informatiile catre varful lansetei. Rolul acestor caneluri este de a aduna resturi de pe substrat oferindu-va mai multe informatii referitoare la consistenta acestuia.
Tija prelungita, rigida din spatele plumbului este prevazuta cu un vartej de dimensiuni mari pentru a asigura o culisare cat mai buna a firului si implicit a marker-ului, chiar si atunci cind substratul este plin de vegetatie.
Pentru a obtine informatii cat mai corecte atit in ceeea ce priveste conformatia substratului dar si a adancimii apei pe care pescuiti este recomandat sa folositi kitul impreuna cu un fir textil conceput special pentru sondare (Avid Carp Dept Gauge Marker Braid).
Kitul contine: 1 pluta marker , 2 plumbi de 3oz si 4 oz (85 gr - 113 gr ) si 2 amortizoare de soc (buffer beads ).

Avid Marker Float Kit
Mai multe informatii
Producator Avid Carp
Intrebarile clientilor
Ati gasit ce cautati?
Alte produse din aceeasi categorie
Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 200 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar