Inapoi

Lanseta feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g

Producator
SKU
153-03-390

Comenzi telefonice 031 433 44 44

610,00LEI

Stoc Furnizor

Livrare gratuita
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar

Detalii Lanseta feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g

Lanseta Trabucco Inspiron Feeder Competition Stil este o lanseta recomandata pescarilor de stationar ce utilizeaza tehnica feeder.

Blank-ul lansetelor este fabricat din Carbon CX-1 High Modulus si este caracterizat de o actiune rapida progresiva. Lanseta dispune de inele SiC Sea Guide Premium de inalta calitate si maner din pluta + EVA.

Caracteristici:

  • Actiune: MH;
  • Inele: SiC Sea Guide Titanium Oxide;
  • Material carbon de inalta calitate CX-1;
  • Numar tronsoane: 3 + 3;
  • Putere lansare: 90g;
  • Lungime transport: 136cm;
  • Lungime: 3.90m;
  • Maner din EVA;
  • Mandrina cu acoperire din cauciuc;
  • Greutate: 285g;
  • Husa pentru transport inclusa.

Specificatii Lanseta feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g

Nr. tronsoane 3 tronsoane
Lungime lansete 3.90 m
Putere maxima lansete 80-109 g
Producator Trabucco

Review-uri clienti

Nota: 4.65 (3)

93% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Trabucco fd inspiron competition still 3.90,90g

    100%
    Da,cum.era de așteptat. Calitate Trabucco la superlativ. O lanseta frumoasă, ușoară și foarte versatila și potrivita pt.un pescuit relaxant dar și în competiții pe lacuri și balti. O recomand cu încredere fiindca e ce trebuie. Potrivita atat pt.pescuit la coșuleț cât și la method feeder.

    Sorin,

    Publicata pe

  2. O lanseta superba

    100%
    O lanseta extraordinara, de la design si specificatii pana la felul cum se comporta pe malul apei. Comparand cu Serie Walter Dart II si Okuma Custom Black, acest Trabucco Inspiron castiga detasat la capitolul finisaje, calitate, caracteristici.
    Manerul este destul de subtire, lucrat foarte frumos, partea lui terminala fiind realizata dintr-un material cauciucat foarte aderent. Dilatatia din capatul manerului ajuta foarte mult la precizie si in lansarile in forta.
    Blank-ul este foarte finut, cu o actiune semi-progresiva superba. Tronsoanele blank-ului au la baza, deasupra zonei de mufare, o portiune mai "abraziva" ce ajuta la demontare, nu-ti aluneca mainile pe tronsoane cand incerci sa o desfaci.
    Varfurile sunt putin mai rigide decat ma asteptam, dar se potrivesc perfect cu restul lansetei in timpul lansarilor si in drill.
    Imediat sub inelul de varf prezinta un matisaj portocaliu care iese in relief, ceea ce ofera o vizibilitate foarte buna a trasaturilor.
    Inelul de plecare este mai mic decat ma asteptam, recomand utilizarea unei mulinete cu tambur de 3000, MAXIM 4000, deoarece o dimensiune mai mare ar duce la o frecare inutila a spirelor de fir cu inelul de plecare si ar rezulta o pierdere din distanta de lansare.
    In concluzie, calitatea Trabucco nu lasa de dorit, acest Inspiron fiind unul din cele mai "complete" feedere pe care am pus mana. Ideal pentru pescuit pe lac in distante de 40-70m, unde ofera placere in drill si cu pesti mici, dar si pentru Dunare sau rauri cu curent slab spre moderat.
    O recomand cu placere oricui vrea un 3.60 de 90g (sau 75g, existand si aceasta varianta) in acest buget. Initial ma orientasem spre Browning Argon Feeder 2.0 cu aceleasi specificatii, insa nu m-au convins inelele Minima de pe Browning, aceste inele fiind cunoscute pentru problema formarii santurilor intr-un timp destul de scurt de utilizare.

    Alex-Dragos,

    Publicata pe

  3. Vasile

    80%
    O lanseta excelenta pe care o recomand pentru pescuitul la feeder care se preteaza perfect pe majoritatea lacurilor de la noi pentru pescuitul la crap. Nu te va dezamagi nici atunci cand ai de a face cu pesti de talie mai mare. Este usoara si versatila putand fi utilizata si pe rauri cu debit mai mic si mediu la scobar sau mreana.

    Balcescu ,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:5

ce actiune are

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Lanseta are o actiune semi-parabolica.

Va multumim!

Bună ziua. Ce diametru are inelul de plecare? Care este distanta de la mandrina la primul inel? Ce lungime are cotorul? Mulțumesc.

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Din pacate acest produs este disponibil momentan numai la comanda si in lipsa acestuia nu putem efectua masuratorile necesare. Va rugam sa plasati o comanda direct de pe site-ul magazinului sau pe adresa de e-mail magazin@totalfishing.ro, specificand cerintele dumneavoastra. Ulterior produsul se va comanda, si in momentul cand ajunge fizic in magazin va putea fi analizat corespunzator.

Va multumim!

Ce greutate are?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Lanseta  feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g are o greutate aproximativa de 285 de grame.

Va multumim!

Buna seara, Cu ce mulinete s-ar potrivi aceasta lanseta ? Intr'o gamă de preț 300 - 700Ron( dacă puteți da mai multe exemple ar fii super) Mulțumesc,

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Pentru echilibrarea lansetei Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g va recomandam urmatoarele modele de mulinete:

Multumim!

Salut, Se potrivește aceasta lanseta cu o mulineta Okuma Custom Black 4000, pentru lansări de 50 - 60m ?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Lanseta feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g se echilibrează mult mai bine cu mulinete precum Mulineta feeder Team Feeder By Dome Master Carp Pro 6000 sau Mulineta feeder Team Feeder By Dome Master Carp Pro 5000.

Va multumim !

Pune o intrebare despre Lanseta feeder Trabucco Inspiron FD Competition Still 3.90m/90g
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie