Inapoi

Lansete feeder Trabucco

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 85

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 85

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete feeder Trabucco

Pentru pescarii de feeder alegerea unei lansete potrivite pentru locul de pescuit preferat sau pentru distanta la care doresc sa pescuiasca este esentiala pentru obtinerea rezultatelor asteptate in timpul sesiunilor de pescuit stationar sau chiar pentru depasirea asteptarilor acestora. Exista diferite modele de lansete pentru pescuitul la feeder ce raspund aplicatiilor numeroase ale pescuitului stationar atat pe ape curgatoare cat si pe lacuri. Utilizarea unei lansete feeder Trabucco asigura constructia realizata din materiale de calitate superioara a acestora si performanta data de tenologiile inovatoare cu ajutorul carora au fost construite. Atfel lansetele de feeder Trabucco cuprind atat modele pentru pescarii incepatori cat si lansete performante concepute pentru competitiile importante de pescuit stationar. Toate se remarca prin calitate si rezistenta in fata situatiilor dificile ce pot sa apara in timpul recuperarii exemplarelor prinse.

Cum alegem o lanseta feeder Trabucco

Lansetele pentru pescuitul la feeder pot fi alese in functie de numeroase detalii. Distanta la care se doreste lansarea, specificul locului de pescuit, greutatea momitorului sau specificatiile lansetei sunt doar cateva dintre aceste detalii. Lansetele pentru pescuitul la feeder Trabucco sunt realizate pe blank-uri rapide cu rezerve mari de putere avand capacitatea de a aduce cu succes la mal atat pestii de mici dimensiuni cat si exemplarele impresionante capturate. Blank-urile din Carbon (de ex. CX-1, SHM) sunt perfect echilibrate iar actiunea parabolica progresiva permite obtinerea unor performante remarcabile in timpul partidelor de pescuit. Lansetele sunt echipate cu inele SeaGuide usoare ce au rezistenta marita si permit trecerea usoara a firului fara a cauza deteriorarea acestuia in timp. Tehnologiile inovatoare (sistem ATC Anti Twist Carbon) alaturi de componentele de calitate superioara recomanda lansetele pentu pescuitul la feeder atat pescarilor incepatori cat si celor cu o bogata experienta in domeniul pescuitului stationar. Trabucco Trinis FX Long Distance Feeer, Demon Carp Feeder, Erion XT Carp Feeder Ultimate Stillwater Feeder, Ultimate Master Feeder, Selektor XS SW Feeder, Precision Feeder XTSW Sensor, Ultimate Competition Feeder Spectrum XTC Competition Feeder sunt doar cateva din modelele lansetelor Trabucco pentru pescuitul la feeder.

De ce sa alegem o lanseta feeder Trabucco de la Total Fishing

Numeroase modele de lansete feeder Trabucco sunt disponibile in oferta celui mai mare magazin online si fizic de pescuit la preturi mici accesible oricarui pescar de stationar. Gama lansetelor de feeder Trabucco cuprinde diferite modele de la cele ieftine, pana la cele din gama superioara de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile in domeniul producerii echipamentului pentru pescuitul stationar. Fiecare produs este insotit de specificatii ce pot fi analizate pentru a alege modelul dorit, iar recomandarile consultantilor magazinului faciliteaza gasirea lansetei potrivite indiferent de situatiile aparute la locul de pescuit ales.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite