Inapoi

Mulineta Okuma Rockaway 6000

Producator
SKU
RA-6000

Comenzi telefonice 031 433 44 44

Regular Price 379,00LEI Pret Special 306,00LEI

Stoc Magazin

Livrare gratuita
Discount
19%
 
Livrare prin curier, 24-48h oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd. Progresului 134-138
Peste 70.000 de produse dedicate pescarilor
Consultanta de la pescari specializati 031 433 44 44
Pana la 6 rate fara dobanda cu card bancar
  • Mai ieftin cu 19 %

Detalii Mulineta Okuma Rockaway 6000

Okuma Rockaway este o mulineta de crap compacta, ce dispune de un raport pret/calitate exceptional.

Atat tamburul (de tip LongCast), cat si rotorul si capacele laterale sunt rezistente la coroziune, fapt ce va asigura o functionare in parametrii optimi pe o perioda indelungata. La interior mulineta este echipata cu cinci rulmenti din otel inoxidabil, si un rulment cu bile pe sistemul Quick Set Anti-Reverse si pinionul din alama prelucrat CNC.

Designul solid al manerului reduce flexibilitatea acestuia, iar echiparea cu knob supradimensionat din EVA va permite o utilizare desavarsita. Cu un raport de recuperare de 5.3:1 si o recuperare de 104cm de fir la fiecare tura de manivela vom putea aduce la mal, pana si cei mai bataiosi crapi, intr-un mod extrem de rapid.

Rockaway de la Okuma este un model potrivit atat pentru pescarii incepatori cat si pentru cei profesionisti, ce ofera calitate la un pret accesibil tuturor buzunarelor.

Tehnologii:

  • Even Flow Roller System - este o tehnologie ce reduce substantial rasucirea firului, facand posibila o desfasurare libera a firului, fara frecari;
  • Hydro Block - reprezinta o garnitura de cauciuc amplasata in partea superioara a tamburului. Aceasta garnitura impiedica apa si rezidurile sa patrunda in sistemul de franare al mulinetei;
  • Quick-Set Anti-Reverse - sistem ce permite rotirea intr-un singur sens;
  • RESII (Rotor Equalizing System II) - sistem de echilibrare a rotorului ce reduce vibratiile si asigura functionarea perfecta a acestuia.

Caracteristici:

  • Corp si rotor cu rezistenta crescuta;
  • Pinion de alama;
  • Maner metalic rigid;
  • Tambur LongCast de aluminiu anodizat;
  • Knob finisat cu EVA.

Specificatii:

  • Nr.rulmenti: 4+1;
  • Raport de recuperare: 5.3:1;
  • Recuperare fir/tura de manivela: 104cm;
  • Capacitate tambur: 0.30mm/370m, 0.33mm/300m, 0.35mm/270m;
  • Forta de franare: 12kg;
  • Greutate: 486g.

Descriere de produs dezvoltata de echipa TotalFishing.

Specificatii Mulineta Okuma Rockaway 6000

Baitrunner Nu
Frana rapida Nu
Raport de recuperare 4.5-4.9
Marime 6000
Greutate mulinete 451-500 g
Cu tambur de rezerva Nu
Producator Okuma

Review-uri clienti

Nota: 4.7 (7)

94% of 100
Afiseaza pe pagina
  1. Okuma rockaway

    100%
    La recomandarea celor de la magazin am ales aceasta mulineta pt o lanseta de feeder de 4.2, 150g si pot sa spun ca e cea mai buna alegere in gama ei de preț.. mai detin doua inception insa(pt mine arat mult mai bine rockaway).. Băieții de la magazin foarte amabili iar livrarea a ajuns rapida..

    Tifrea,

    Publicata pe

  2. un produs deosebit calitativ

    100%
    Am cumparat-o in combinatie cu lanseta Dome Gabor master river pro, pentru pescuit la Dunare. Am avut 4 iesiri cu ea. Tot ce este mentionat in descrierea mulinetei este adevarat. As adauga un plus confort in timpul drilului cu pesti de talie mare si medii. Raportul de recuperare este foarte bun. Este foarte fiabila si usor de intretinut. Raport calitate pret cu mult peste alte mulinete din gama ei, brand-uri pentru care se platesc preturi piperate. Nota 10 Okuma, o marca puternic ancorata in necesitatile si nevoile pescaresti.

    MARIAN CATALIN,

    Publicata pe

  3. Design

    100%
    O mulinetă cu un aspect foarte plăcut dar și cu o foarte buna manevrabilitate , produs calitativ La un preț decent !

    Bratan,

    Publicata pe

  4. Okuma

    80%
    O mulineta buna cu un aspect foarte frumos!! Merita banii!!

    Velescu Bogdan,

    Publicata pe

  5. Ușoare și rezistente

    100%
    O mulinetă foarte buna la acest pret

    George,

    Publicata pe

  6. .

    80%
    Raport bun calitate/pret

    Greblea Dan Ovidiu,

    Publicata pe

  7. Calitate-Preț=Imbatabil!

    100%
    Am achiziționat aceasta mulinetă pentru pescuitul la Dunăre in Golfuri la mare distanță la Caras-Crap. Este ușoară datorită corpului mic, excelenta. Okuma pe partea de Crap nu are rival, toate modelele sunt bune și rezistente!

    Alexandru Florin Doros,

    Publicata pe

Afiseaza pe pagina
Ai cumparat acest produs ?
Spune-ne parerea ta !
Adauga un review

Intrebarile clientilor

Intrebari:4

Buna ziua. Aș dori sa pun aceasta mulineta okuma rockaway cu o lanseta de crap de 3.60m 3.5 lb...am pus pe lanseta si o mulineta Tica mentor feeder 5000 si simțeam ca trebuie o mulineta mai mare....ar fi rockawey 6000 mai mare

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua, Marimea este potrivita, insa nu detinem acest model in stoc momentan. Va recomandam sa incercati modelul Mulineta Okuma AK Baitfeeder 6000 Va multumim !

Poate fi folosita aceasta mulineta pt pescuit la feeder pt distante extreme? Se potrivește cu lanseta feeder Dome Master Carp Pro 4.20 160g?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Da, acest model este o alegere potrivita pentru a echilibra lanseta Master Carp Pro. Pentru a avea si un alt model la indemana va recomandam si modelul Team Feeder by Dome Big River LCS 6000.

Va multumim !

Bună ziua, cum trebuie sa procedez pt a comanda un tambur de rezerva pt mulineta Okuma Rockaway 6000?

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Pentru detalii si comenzi in prealabil, verificari disponibilitate de piese, sau alte cerinte de acest gen, ne puteti scrie un email pe adresa magazin@totalfishing.ro sau vanzari@totalfishing.ro. In acest mod putem pastra o legatura optima cu clientii nostrii.

Va multumim !

Salut, Care ar fi diferențele între aceasta mulineta și Okuma Inception 6000, care ar fi recomandata pentru o Manta Evo Xh-R 50 - 150g

Raspuns Total Fishing:

Buna ziua,

Conform informatiilor transmise de producator, mulineta Okuma Inception 6000 dispune de tehnologii aditionale, precum Cyclonic Flow Rotor. Acesta presupune imbunatatirea circulatiei aerului in jurul rotorului, reducand timpul uscarii acestuia si riscul coroziunii. De asemenea Okuma Inception prezinta o greutate mai redusa cu aproximativ 20g. In plus insa, mulineta Okuma Rockaway se remarca prin materialele utilizate in conceperea sa. Oricare dintre cele doua mulinete este compatibila cu lanseta Manta EVO XT-R Feeder XH cu puterea de 50-150g. Dvs. nu ati precizat insa lungimea lansetei Manta, insa noi va recomandam alegerea variantei de 3.90m, sau 4.20m pentru un combo optim.

Multumim!

Pune o intrebare despre Mulineta Okuma Rockaway 6000
Pune o intrebare
Alte produse din aceeasi categorie
Cele mai vandute produse din aceasta categorie